ΑρχικήinetΗ Popcorn Time επιστρέφει, χρησιμοποιώντας MPAA μέσα

Η Popcorn Time επιστρέφει, χρησιμοποιώντας MPAA μέσα

Popcorn-Time-MPAA

H Popcorn Time γύρισε από τους νεκρούς! Μήπως είναι μία παγίδα της MPAA για να εντοπίζονται οι «πειρατές» ταινιών;

Η Popcorn Time, που ήταν νεκρή και θαμμένη το περασμένο έτος, αφού η Ένωση Κινηματογράφου της Αμερικής (MPAA) υποστήριζε ότι είχε επιτυχώς κλείσει την υπηρεσία συλλαμβάνοντας τους ανθρώπους πίσω από αυτή, κάνει μια επιστροφή έκπληξη.

Η αρχική εφαρμογή ξαφνικά άρχισε να λειτουργεί και πάλι σήμερα – και έλαβε μια ενημερωμένη έκδοση με τίτλο ” Hail Hydra ” που περιλαμβάνει μια σειρά από διορθώσεις σφαλμάτων. Κατά ειρωνικό τρόπο, μέρος της υποδομής που χρησιμοποιείται για την επιστροφή έκπληξη ανήκει και ελέγχεται από την MPAA.

Στα τέλη του περασμένου έτους η σελίδα έκλεισε απροσδόκητα. Η MPAA ανέλαβε την ευθύνη για την πτώση της, ανακοινώνοντας ότι είχε καταθέσει μήνυση εναντίον πολλών από τους προγραμματιστές στον Καναδά. Σε απάντηση σε αυτές τις νομικές απειλές αρκετοί από τους βασικούς προγραμματιστές έκαναν πίσω και να άφησαν τους επίσημους λογαριασμούς GitHub και Twitter.

Η νέα ομάδα κατέληξε σε μια νέα ιστοσελίδα με διαφορετικό όνομα τομέα, καθώς και η επίσημη GitHub ενεργοποιήθηκε ξανά και ο αρχικός λογαριασμός Twitter έκανε tweet την είδηση.

Το περίεργο είναι ότι κανείς δεν φαίνεται να γνωρίζει ποιος είναι πίσω από την ενημερωμένη εφαρμογή. Η αρχική ομάδα ισχυρίστηκε ότι δεν έχουν καμία σχέση με την αναβίωση του app. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η αρχική ομάδα ακόμα μηνύεται. Η υπόθεση γίνεται ακόμα πιο περίεργη καθώς μια σειρά από τομείς που χρησιμοποιούνται από την εφαρμογή εξακολουθούν να ελέγχονται από την MPAA, αλλά το έργο ακόμα χρησιμοποιεί ιδιωτικά κλειδιά που ταιριάζουν με της αρχικής ομάδας.

Για να γίνει πιο μυστηριώδης η υπόθεση, η GitHub έχει παρουσιάσει ενεργή ανάπτυξη κατά τη διάρκεια των τελευταίων εβδομάδων και το updater χρησιμοποιεί έναν τομέα που φαίνεται να είναι στον έλεγχο κάποιου άλλου. Η νέα Popcorn Time έχει κάποιες αισθητικές αλλαγές όπως μία νέα “νόμιμη μηχανή Βουτύρου”, που η ομάδα είχε αρχικά δημιουργήσει για να έχει πρόσβαση σε ταινίες και να αφαιρεί την αξία του δικαιώματος VPN από το app.

Από ότι φαίνεται, είναι μια κλασική περίπτωση «παγίδας» που χρηματοδοτείται και υποστηρίζεται από την MPAA και τις αρχές ώστε να εντοπίσουν τους πειρατές ταινιών. Εάν ενδιαφέρεστε για όλα τα νέα σχετικά με την Popcorn Time, να είστε προσεκτικοί έως ότου περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους νέους ιδιοκτήτες είναι διαθέσιμες.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS