ΑρχικήinetWikipedia Search Engine: Έρχεται ο μεγάλος αντίπαλος της Google?

Wikipedia Search Engine: Έρχεται ο μεγάλος αντίπαλος της Google?

Wikipedia Search Engine: Έρχεται ο μεγάλος αντίπαλος της Google?
Wikipedia Search Engine: Έρχεται ο μεγάλος αντίπαλος της Google?

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που κυκλοφορούν από το Wikipedia Foundation, ο οργανισμός το τελευταίο διάστημα δουλεύει πάνω στην κατασκευή της Wιkιpedια Search Engine, η οποία θα αναδειχθεί στον μεγαλύτερο αντίπαλο του  Google search.

Oι πληροφορίες αποκαλύπτουν πως για το έργο αυτό θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μια επιχορήγηση $ 250.000 δολαρίων από το Knight Foundation . Η οργάνωση σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει τα χρήματα για την ανάπτυξη του “Knowledge Engine by Wιkιpedια ”- ένα σύστημα για την εύρεση αξιόπιστων και χρήσιμων πληροφοριών στο διαδίκτυο. Οι προγραμματιστές μπορούν επίσης να ενσωματώσουν τη μηχανή αναζήτησης σε συσκευές όπως smartphones και tablets.

https://www.secnews.gr/100610/ethihak-security/btn-large” variation=”btn-success”]Το πρώτο EthiΗak live Contest είναι ΓΕΓΟΝΟΣ!!!!! Infocom 2016 – EthiHak Contest – Δήλωσε συμμετοχή ΣΗΜΕΡΑ!

Wιkιpedια

Η αναφορά αυτή έχει έρθει από τον ιδρυτή της Wιkιpedια , κύριο Jimmy Wales, ο οποίος ανέφερε την πιθανότητα της δημιουργίας μιας μηχανής αναζήτησης με σκοπό να “χτυπήσει” την Google. Συγκεκριμένα ανέφερε: «Για να γίνει αυτό σαφές: κανείς από τις πρώτες θέσεις δεν μας το έχει προτείνει ή ότι η WMF θα πρέπει να μπει στο χώρο της γενικής “αναζήτησης” ή να προσπαθήσει να “γίνει Google”.

Ωστόσο, το Knight Foundation επιβεβαίωσε την ανάπτυξη ενός Knowledge engine μέσα από την ιστοσελίδα της.

https://www.secnews.gr/101344/google-panda-kill-cool-404-error-pages/Δείτε ακόμη: Το Google Panda «σκοτώνει» τις 404 Error Pages!! (?)

Αυτή η κίνηση εκ μέρους της Wιkιpedια είναι πολύ επιθετική, αφού η Wιkιpedια λαμβάνει το μεγαλύτερο κομμάτι της κυκλοφορίας της από το Google search. Ενώ η νέα Wikipedia search engine μπορεί να μην είναι ακριβώς παρόμοια με το Google, ο οργανισμός σαφώς κινείται προς μια νέα κατεύθυνση που είναι περισσότερο συναρπαστική αλλά και επικίνδυνη…

Εσείς θα προτιμούσατε το Wιkιpedια search engine από την Google? Πείτε μας την γνώμη σας στα σχόλια παρακάτω!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS