ΑρχικήsecurityΤο Google Panda "σκοτώνει" τις 404 Error Pages!! (?)

Το Google Panda “σκοτώνει” τις 404 Error Pages!! (?)

Το Google Panda "σκοτώνει" τις 404 Error Pages!! (?) Google Panda Google Panda

Έχουμε ήδη ενημερωθεί, πιθανότατα, για τις αναμενόμενες επιπτώσεις του Google Panda 4.0 και πως αυτό σκοπεύει να “καθαρίσει” το web. Μια από τις κινήσεις που έχει στο πλάνο του είναι να αφαιρέσει όλα τα broken links που οδηγούν τους χρήστες στις λεγόμενες 404 pages.

Δυστυχώς ή ευτυχώς, η <404 page> έχει γίνει μια τέχνη για πολλά από τα sites, τα οποία μέσω διασκεδαστικών εικόνων έχουν σκοπό με χιουμοριστικό τρόπο να παρουσιάσουν αυτό το δημοφιλές error message στους επισκέπτες τους, που είτε δεν πληκτρολόγησαν σωστά το URL είτε βρέθηκαν σε μια σελίδα που δεν υπάρχει… Παρόλο αυτά οι 404 pages υπήρχαν ανέκαθεν κι είναι ένα μεγάλο κομμάτι του web… !

Χώρος για δημιουργικότητα και φαντασία υπάρχει παντού… και φυσικά δεν θα μπορούσε να τις αποφύγει ούτε το κομμάτι των 404 pages! Όταν το Facebook εισήγαγε το cover photo, οι χρήστες άρχισαν να σχεδιάζουν μόνοι τους την cover photo τους. Πριν από αυτό, υπήρχε η τρέλα με τα τέσσερα τετράγωνα που σχημάτιζαν μια ολοκληρωμένη εικόνα, που ήταν συνήθως αυτή του avatar, δημιουργώντας έτσι εντυπωσιακά profiles.

https://www.secnews.gr/100610/ethihak-security/btn-large” variation=”btn-success”]Το πρώτο EthiΗak live Contest είναι ΓΕΓΟΝΟΣ!!!!! Infocom 2016 – EthiHak Contest – Δήλωσε συμμετοχή ΣΗΜΕΡΑ!

 Κάπως έτσι και οι website owners άρχισαν να σκέφτονται : “Από την στιγμή που υπάρχουν αυτές οι 404 pages για τα broken links, ας δημιουργήσουμε κάτι όμορφο και διασκεδαστικό για τους επισκέπτες μας!”.  Τώρα λοιπόν, καλώς ή κακώς, αυτές οι σελίδες θα αποτελέσουν κομμάτι από το παρελθόν μας ως sites, Για να συνεχίσει μια ιστοσελίδα να έχει υψηλό ranking στην Google, θα πρέπει να αφαιρέσει τα broken links.

Θα εξαφανιστούν άραγε οι 404 pages εντελώς? Κανείς δεν μπορεί να μας απαντήσει με σιγουριά σε αυτήν την ερώτηση. Θα αποτελέσουν οι  404 pages ένα από τα “no-nos” του web?

Σε περίπτωση που οι απαντήσεις στις παραπάνω ερωτήσεις είναι θετικές, ψάξαμε και βρήκαμε μερικές  cool 404 page και δημιουργήσαμε την gallery που μπορείτε να απολαύσετε παρακάτω. Έτσι αν πια δεν θα μπορούμε να τις απολαύσουμε online, ας έχουμε κάτι καλό να θυμόμαστε…. Enjoy ’em!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS