ΑρχικήsecurityH Google σκοτώνει τα Flash Ads

H Google σκοτώνει τα Flash Ads

H Google σκοτώνει τα Flash Ads
H Google σκοτώνει τα Flash Ads.. γίνεται 100% HTML% 😉

Άλλη μια δύσκολη μέρα για το Flash!… Η  Google ανακοίνωσε πως δεν θα εμφανίζει πλέον τα FΙαsh display ads και γίνεται 100% HTML5.

Στην Google+ ανακοίνωσή της, η Google έχει θέσει μερικά deadlines για τους advertisers. Η ad-serving company δεν θα δέχεται πλέον νέα FΙαsh ads από τους διαφημιστές μετά το πέρας της 30ης Ιουνίου, 2016. Οι παλαιότερες FΙαsh ads στο Google catalog θα συνεχίσουν να τρέχουν μέχρι τις 2 Ιανουαρίου, 2017.

https://www.secnews.gr/101127/secnews-gr-connected-world/btn-large” variation=”btn-success”]Δείτε: Το SecNews.gr στο 8ο Connected World!

Αυτό το βήμα το περιμέναμε από την Google εδώ και καιρό. Πρόσφατα, η tech company αποφάσισε να σταματήσει αυτόματα κάθε FΙαsh -based ad στον Chrome. Αυτή η τελευταία αλλαγή θα φέρει μαζί του ένα τεράστιο αντίκτυπο, αφού το Google Ad network φτάνει πάνω από το 95 τοις εκατό των desktop internet users. Ως εκ τούτου, η πλήρης απαγόρευση των FΙαsh ads θα ανακουφίσει εκατομμύρια μάτια.

Είναι ευρέως γνωστό πως το FΙαsh είναι ένα από τα αγαπημένα application των hackers εξαιτίας των αμέτρητων “παγίδων” του. Τα  ελαττώματα που ανακαλύπτονται συχνά στο FΙαsh επιτρέπουν σε χάκερς να εγκαταστήσουν άνετα κάποιο κακόβουλο λογισμικο σε έναν υπολογιστή μόνο και μόνο με την προβολή μιας κακόβουλης διαφήμισης. Αυτό δε μπορεί να γίνει ακόμα πιο επικίνδυνο με την συνδυαστική χρήση τεχνικών κοινωνικής μηχανικής με σκοπό την εξαπάτηση των χρηστών να κατεβάσουν κάποιο malware.

https://www.secnews.gr/100610/ethihak-security/btn-large” variation=”btn-success”]Το πρώτο EthiΗak live Contest είναι ΓΕΓΟΝΟΣ!!!!! Infocom 2016 – EthiHak Contest – Δήλωσε συμμετοχή ΣΗΜΕΡΑ!

 Έτσι, αυτή η απαγόρευση των FΙαsh ads θα προστατεύσει τους χρήστες από τα security threats  που συνδέονται με οποιοδήποτε προϊόν Flash. Η υποστήριξη της HTML5 θα καταστήσει επίσης τα πράγματα καλύτερα για τους διαφημιζόμενους αφού τα HTML5 products λειτουργούν τέλεια και σε desktop αλλά και σε mobile platforms.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS