HomegamingAsus ROG Ally X: Με διπλάσια μπαταρία 80Wh και 2 θύρες USB-C

Asus ROG Ally X: Με διπλάσια μπαταρία 80Wh και 2 θύρες USB-C

Asus ROG Ally X

Η Asus δεν θα μίλαγε για τα χαρακτηριστικά του Asus ROG Ally X handheld gaming PC πριν από την κυκλοφορία του στις 2 Ιουνίου. Ωστόσο, τώρα το VideoCardz έχει αποκτήσει τα κύρια στοιχεία που έλλειπαν – μπαταρία, βάρος, θύρες, πάχος, αποθήκευση και RAM.

See also: Η Humane αναζητά αγοραστή μετά την αποτυχία του AI Pin

Ενώ γνωρίζαμε ήδη ότι το Ally X στόχευε να διπλασιάσει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας περιλαμβάνοντας ένα μεγαλύτερο πακέτο, το VideoCardz διέρρευσε υλικό μάρκετινγκ που επιβεβαιώνει ότι πράγματι διπλασιάζει τη χωρητικότητα σε 80Wh, από τα αρχικά 40Wh. Αν αληθεύει, αυτό θα ήταν η μεγαλύτερη μπαταρία που έχουμε δει σε ένα gaming handheld, ξεπερνώντας το 75 watt-hour pack του boutique Ayaneo Kun.

Και όμως, το Asus Rog Ally X ζυγίζει μόνο επιπλέον 70 γραμμάρια και είναι μόλις 5 χιλιοστά πιο παχύ, λίγο λεπτότερο από τις εκτιμήσεις. Συνολικά είναι 36,9 παχύ, σε σύγκριση με τα 32 χιλιοστά του αρχικού δηλαδή 5 χιλιοστά παχύτερο.

See also: Lenovo: Τα Νέα Yoga και Thinkpad Laptops με Snapdragon X Elite

Asus ROG Ally X

Αυτό οφείλεται εν μέρει σε μια λεπτότερη σχεδίαση ανεμιστήρα: κατά 23% μικρότερη Device, with 50% λεπτότερα πτερύγια, σύμφωνα με τη διαρροή, αλλά με αύξηση της ροής αέρα κατά 10%.

Εκτός από τη μπαταρία, το πιο ευπρόσδεκτο χαρακτηριστικό μπορεί να είναι η προσθήκη μιας δεύτερης θύρας USB-C με ταχύτητες USB4. Το VideoCardz λέει ότι αντικαθιστά την προηγούμενη προτεινόμενη θύρα eGPU της Asus, αλλά δεν αναφέρει αν θα μπορεί τώρα να φορτίζει και από τα δύο άκρα. (Θα ήταν αναμενόμενο αφού η Asus κολλούσε κολλητική ταινία στα πάνω και κάτω μέρη του πρωτότυπου.)

See also: TCL CSOT: Το πρώτο στον κόσμο 4K 1000Hz panel

Το Ally X δεν πρέπει να έχει πολλαπλάσια αύξηση της απόδοσης σε σχέση με το αρχικό, διότι «φοράει» τον ίδιο επεξεργαστή Ryzen Z1 Extreme και την ίδια οθόνη 120Hz VRR 7″ ιντσών, αλλά το VideoCardz επιβεβαιώνει επίσης τη φήμη ότι θα έχει 24GB ταχύτερης μνήμης LPDDR5, providing 8GB επιπλέον για να μοιραστεί με την GPU που θα μπορούσε πιθανώς να οδηγήσει σε μια ελαφρά βελτίωση στα παιχνίδια.

See also: Τα Πάντα για το Xperia 1 VI Πριν Ανακοινωθεί Επίσημα από τη Sony

Τέλος, φαίνεται ότι θα υπάρχει ένα νέο D-pad – αν και η διαρροή δεν φαίνεται να εξετάζει το υπόλοιπο σημαντικά αναθεωρημένο εργονομικό σχεδιασμό του Ally X. Δεν έχουμε καμία επιβεβαίωση για την τιμή, την οποία μια άλλη διαρροή υποδήλωσε ότι θα ήταν 799 δολάρια.

Η Asus δεν ανταποκρίθηκε σε αίτημα για επιβεβαίωση των προδιαγραφών.

Source :: theverge

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Subscribe to the Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS