HomegamingΤα πάντα για το Κεφάλαιο 5, Σεζόν 3 του Fortnite Battle Royale

Τα πάντα για το Κεφάλαιο 5, Σεζόν 3 του Fortnite Battle Royale

Fortnite Κεφάλαιο 5 Σεζόν 3

Αχ, η έρημος… οι δυνατότητες φαίνονται τόσο απέραντες όσο οι κόκκοι της άμμου. Τόσο απέραντες που οι “Πολεμιστές της Ερήμου” δεν θέλουν να παραδώσουν τον έλεγχο. Αυτή η ομάδα ληστών φέρνει ένα νέο νόημα στην έννοια της εφεύρεσης – καθένας είναι ένας ειδικός στα αυτοκίνητα που θα ποδοπατήσει κάθε αντίσταση. Στο Fortnite Battle Royale Κεφάλαιο 5, Σεζόν 3: Wrecked, πάρτε τη θέση του οδηγού και φέρτε το Nitro σε αυτούς τους κακοποιούς με τα οχήματα!

See also: Wuthering Waves: 15 Συμβουλές για να Κυριαρχήσετε στο Παιχνίδι

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ WASTELAND
Μία φρικτή αμμοθύελλα μετακινήθηκε πρόσφατα πάνω στο Νησί, δημιουργώντας ένα νέο βιότοπο στα νότια που ονομάζεται Wasteland. Οι “Πολεμιστές της Ερήμου” έχουν ήδη πάρει τον έλεγχο. (Μπήκαν μαζί με την αμμοθύελλα, τελικά.) Αυτή η ομάδα κινείται τόσο γρήγορα όσο τα εξοπλισμένα αυτοκίνητά τους, αποδεικνύοντας από τα μέρη που έχουν ήδη εδραιώσει:

REDLINE RIG

Fortnite Κεφάλαιο 5 Σεζόν 3

Το Redline Rig είναι ένα διυλιστήριο Nitro που διευθύνεται από την Μηχανικό, τον κύριο μηχανικό των Πολεμιστών της Ερήμου. Τι είναι το Nitro; Είτε είστε σε αυτοκίνητο είτε όχι, το Nitro θα σας κάνει να αισθάνεστε ακαταμάχητα ισχυροί…

NITRODROME

Fortnite Κεφάλαιο 5 Σεζόν 3

Κανείς δεν ξέρει το χάος και την καταστροφή καλύτερα από την Ringmaster Scarr, έτσι είναι λογικό ότι είναι η κύρια τελετάρχης στο τσίρκο των αυτοκινητικών θεαμάτων: το Nitrodrome.

BRUTAL BEACHHEAD

Fortnite Κεφάλαιο 5 Σεζόν 3

Το Brutal Beachhead είναι η βάση επιχειρήσεων των Πολεμιστών της Ερήμου. Εδώ, μπορείτε να βρείτε τον κύριο μυϊκό των Πολεμιστών της Ερήμου, τον Megalo Don. Να είστε προετοιμασμένοι: δεν χρειάζεται πολύς χρόνος για να αναδυθεί η οργή του.

See also: Call of Duty 2024: Αποκάλυψη με Μυστική Ιστοσελίδα

Υπάρχουν περισσότερα να ανακαλύψετε στην έρημο, όπως το Snooty Steppes που έγινε Sandy Steppes.

Go Nitro!

Fortnite Κεφάλαιο 5 Σεζόν 3

Σε όλο το Νησί μπορείτε να βρείτε Nitro Splash ή Nitro Barrels — και τα δύο αποστέλλονται από το Redline Rig. Το Nitro Splash είναι ένα φορητό δοχείο Nitro που μπορείτε να πετάξετε για να ενισχύσετε το αυτοκίνητό σας (ή τον εαυτό σας) με Nitro. Τα Nitro Barrels είναι δοχεία Nitro που Nitro-ποιούνται κατά την επαφή.

Κινούμενα από τον ατμό μέσα τους, τα Nitro Barrels θα εκτοξευθούν όταν τα χτυπήσετε… και θα εκραγούν κατά την προσγείωση. Οδηγήστε μακριά χωρίς να κοιτάξετε πίσω!

Fortnite Κεφάλαιο 5 Σεζόν 3
Fortnite Nitro Splash και Nitro Barrel

Το Nitro δεν είναι το τυπικό σας προνόμιο. Σε αυτήν την προσωρινή κατάσταση, αναμένετε τα ακόλουθα πλεονεκτήματα:

NITRO-ΠΟΙΗΜΕΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

  • Αυξημένη ταχύτητα οδήγησης
  • Εκρηκτική δύναμη σύγκρουσης που προκαλεί ζημιά και απώθηση (πρέπει να οδηγείτε με επαρκή ταχύτητα)
  • Μείωση κατανάλωσης καυσίμου
  • Ενίσχυση των προσκολλημένων mods επίθεσης

NITRO-ΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ

  • Αυξημένη ταχύτητα κίνησης
  • Εκρηκτική δύναμη πρόσκρουσης που προκαλεί ζημιά και απώθηση… Σπάστε μέσα από κατασκευές! (πρέπει να κινείστε με επαρκή ταχύτητα)
  • Μείωση κατανάλωσης αντοχής (Τρέξτε περισσότερο!)
  • Αυξημένη ταχύτητα επαναφόρτωσης
  • Ανοσία στην πτώση ζημιάς

See also: Ayaneo: Το τελευταίο handheld είναι εμπνευσμένο από το Game Boy

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΝΙΤΡΟ ΓΡΟΘΙΕΣ

Fortnite Κεφάλαιο 5 Σεζόν 3

Όταν είστε έτοιμοι για την προσέγγιση βαρέων χεριών, φορέστε τις Nitro Γροθιές για να εκτελέσετε έναν συνδυασμό 3x γροθιών, άπερκατ, ή μια εναέρια γροθιά που σας στέλνει μέσω του αέρα!

Οι Nitro Γροθιές έχουν τέσσερις φορτίσεις, καθεμία από τις οποίες επαναφορτίζεται κάθε οκτώ δευτερόλεπτα. Το άπερκατ και η εναέρια γροθιά χρησιμοποιούν μία φόρτιση, ενώ ο συνδυασμός 3x γροθιών δεν χρησιμοποιεί καμία. Αν χτυπήσετε με την εναέρια γροθιά το έδαφος αντί για τον αέρα, η πρόσκρουση θα είναι μετεωρική για τους εχθρούς γύρω σας.

See also: Η Nintendo Ανακοινώνει Εξαγορά της Shiver Entertainment

ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΣΑΣ

Τα mods οχημάτων επέστρεψαν! Τα Cow Catchers και τα Chonkers Off-Road Tires ξεκλειδώνονται, ενώ τέσσερα νέα mods ενώνουν τη βόλτα. Συνδέστε ένα από αυτά τα mods ανά θέση:

  • Πυροβόλο πολυβόλο (θέση οροφής): Έχετε έναν επιβάτη να πυροβολεί ένα πολυβόλο ενώ κάποιος άλλος οδηγεί!
  • Εκτοξευτής χειροβομβίδων (θέση οροφής): Κάποιοι θα το αποκαλούσαν σκουπίδι, αλλά οι χειροβομβίδες θα απαλλαγούν από τον εαυτό τους με την έκρηξη.
  • Αγκάθια στον προφυλακτήρα (θέση μπροστινού προφυλακτήρα): Προκαλέστε περισσότερη ζημιά στους παίκτες και τα αντικείμενα κατά την πρόσκρουση.
  • Συλλέκτης αγελάδων (θέση μπροστινού προφυλακτήρα): Ενισχύστε τη δύναμη σύγκρουσης και δώστε στο αυτοκίνητό σας κάποια αμυντική πανοπλία.
  • Αλεξίσφαιρα ελαστικά (θέση ελαστικών): Κουραστήκατε από τα σκασμένα ελαστικά; Κάντε τα ελαστικά σας άφθαρτα!
  • Chonkers Off-Road Tires (θέση ελαστικών): Κάντε το αυτοκίνητό σας πιο φιλικό στο εκτός δρόμου. Ιδιαίτερα χρήσιμο αν δεν οδηγείτε SUV!

Δεν απαιτείται μηχανική εμπειρία — απλά χτυπήστε ένα Κουτί Μod Οχημάτων με το αυτοκίνητό σας για να συνδέσετε το mod. Θα ξέρετε ποιο mod συνδέετε βάσει του συμβόλου στο κουτί! Ήδη έχετε κάτι σε μια θέση; Μπορείτε να αντικαταστήσετε το mod με ένα διαφορετικό, ή μια νέα έκδοση του υπάρχοντος! Μπορεί να θέλετε να αντικαταστήσετε ένα mod αν η μπάρα Υγείας του είναι χαμηλή. (Σημείωση: τα Αλεξίσφαιρα Ελαστικά δεν έχουν Υγεία, καθώς είναι άφθαρτα.)

Κουτί Μod Οχημάτων

Ένα Κουτί Μod Οχημάτων που περιέχει έναν Εκτοξευτή Χειροβομβίδων.

Η Υγεία του αυτοκινήτου σας είναι χαμηλή; Χτυπήστε ένα Κουτί Επισκευής ή αναλάβετε τα πράγματα με τα χέρια σας με τον ξεκλειδωμένο Πυρσό Επισκευής!

Fortnite Πυρσός Επισκευής


Ένας Πυρσός Επισκευής μπορεί επίσης να επιδιορθώσει ένα σκασμένο ελαστικό ή σπασμένο παράθυρο.

Αποκτήστε μια γεύση του μέλλοντος στην επόμενη στάση σας. Οι Σταθμοί Εξυπηρέτησης έχουν αντικαταστήσει τις αντλίες βενζίνης, γεμίζοντας το καύσιμο και την Υγεία του αυτοκινήτου σας ενώ είναι σταθμευμένο στο σταθμό!

See also: Senua’s Saga: Hellblade II Ελληνικό Review

ΒΕΛΤΙΩΣΤΕ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΣΑΣ
Αρχίζοντας από το Κεφάλαιο 5, Σεζόν 1, μπορείτε να μετατρέψετε τα Αθλητικά Αυτοκίνητα στο Νησί στο εξοπλισμένο Αυτοκίνητό σας. Τώρα, στο Κεφάλαιο 5 Σεζόν 3 του Fortnite μπορείτε να κάνετε το ίδιο με SUV! Θα υπάρχουν συγκεκριμένα Σώματα Αυτοκινήτων στο Κατάστημα συμβατά με SUV αντί για Αθλητικά Αυτοκίνητα. Επίσης, επιλεγμένα Σώματα Αυτοκινήτων από το Rocket League θα γίνουν διασταυρωμένα στο μέλλον.

Fortnite Behemoth

Για να ξεκινήσουν τα πράγματα, το Behemoth Bundle είναι στο Κατάστημα, περιέχοντας αντικείμενα από το νέο Wastelander Set. Φαίνεται τέλειο στην έρημο!

Το Behemoth Bundle περιλαμβάνει:

  • Σώμα Αυτοκινήτου Behemoth
  • Σχέδιο Φλόγες Behemoth
  • Σχέδιο Αστραπές Behemoth
  • Σχέδιο Ρίγες Behemoth
  • Σχέδιο Φτερά Behemoth
  • Σχέδιο Behemoth Μαύρο Out
  • Σχέδιο Behemoth Κυνηγός της Ερήμου
  • Τροχοί Behemoth Offroad* (έχει 12 χρώματα βαφής)
  • Τροχοί Behemoth Μαύρο Out

Αναποφάσιστοι ανάμεσα στο να δείξετε ένα Αθλητικό Αυτοκίνητο ή SUV στο Nitrodrome; Στο Locker, θα έχετε ξεχωριστές διαμορφώσεις για τα δύο! Τα αντικείμενα του Behemoth Bundle θα είναι επιλέξιμα για διασταυρωμένη ιδιοκτησία με το Rocket League σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

*Οι Τροχοί Behemoth Offroad δεν είναι καλύτεροι σε εκτός δρόμου από άλλους Τροχούς. Απλώς φαίνονται έτσι!

See also: Το Kingdom Hearts έρχεται στο Steam

ΧΑΣΕ ΤΟ BATTLE BUS, ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ WAR BUS

Fortnite War Bus

Μετά την πτώση από το Battle Bus, παλέψτε για τον έλεγχο ενός επιθυμητού War Bus. Υπάρχουν δύο που οδηγούνται από περιπολικούς στο Νησί — καταλάβετε έναν και ξεκινήστε ένα ταξίδι καταστροφής! Κάθε War Bus είναι εξοπλισμένο με δύο κανόνια στην κορυφή και ένα κόρνο που παράγει έναν EMP παλμό. (Το EMP προκαλεί ζημιά στις κοντινές ασπίδες εχθρών και προσωρινά απενεργοποιεί τα γύρω οχήματα.) Αυτά τα τέρατα έχουν πολλαπλούς EMP παλμούς που επαναφορτίζονται μετά από λίγο!

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΕΝΑ ΟΔΙΚΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΜΕ ΜΙΑ BOOM BOLT

Fortnite Boom Bolt

Τα αυτοκίνητα δεν είναι ανίκητα. Όταν βρίσκεστε σε μια δύσκολη κατάσταση (κυκλοφοριακή ή άλλως), βγάλτε το Boom Bolt, μια γρήγορη πυροβολούμενη διασταυρούμενη αμφίδρομη εκρηκτική βαλίστρα. Μετά από μερικά καλά χτυπήματα σε ένα Whiplash, θα είναι αρκετά κατεστραμμένο για να προκαλέσει κυκλοφοριακή συμφόρηση από το Reckless Railways μέχρι τον Κάτω Κόσμο (αν οι άνθρωποι πραγματικά θέλουν να περάσουν χρόνο στον άβυσσο εθελοντικά).

WRENCH WRETCHES
Οι Πολεμιστές της Ερήμου μπορούν να βρεθούν είτε στις ατομικές τους κρυψώνες είτε να επιδεικνύονται σε μια συνοδεία. Αν μπορέσετε να βρείτε τρόπο να τους νικήσετε, σας περιμένουν πλούσια ανταμοιβές…

ΕΞΟΝΤΩΣΤΕ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟ

Μετά την εξάλειψή της, η Μηχανικός θα ρίξει το Μετάλλιο της. Το The Machinist’s Medallion θα αναγεννήσει την Ασπίδα σας με τον καιρό!

Αν την νικήσετε στο Redline Rig, χρησιμοποιήστε αυτό το Μετάλλιο για να ανοίξετε το γκαράζ που κρατάει το αυτοκίνητό της. Αν είναι σε μια συνοδεία, θα πρέπει να καταλάβετε το εξοπλισμένο της αυτοκίνητο με τη βία! Όπου κι αν την νικήσετε, θα πάρετε επίσης ένα Mythic όπλο: The Machinist’s Combat Assault Rifle.

See also: Λύθηκε μετά από 35 χρόνια: Πώς προφέρεται το Bubble Lead;

ΚΑΤΑΚΤΗΣΤΕ ΤΗΝ RINGMASTER SCARR

Τερματίζοντας το σόου της Ringmaster Scarr; Το Μετάλλιό της θα πέσει μετά την εξάλειψη. Το Ringmaster Scarr’s Medallion θα σας δώσει άπειρα πυρομαχικά και μια μικρή ενίσχυση ζημιάς!

Νικήστε τη Ringmaster Scarr στο Nitrodrome για να ανοίξετε το γκαράζ που κρύβει το αυτοκίνητό της. Είναι σε συνοδεία; Νικήστε την εκεί για να καταλάβετε το εξοπλισμένο της όχημα! Με την προτίμησή της για υπερβολή, θα ρίξει το Μυθικό Boom Bolt της Ringmaster στην εξάλειψη επίσης.

ΥΠΕΡΚΕΡΑΣΤΕ ΤΟΝ MEGALO DON

Έτσι, πηγαίνετε κατευθείαν στην κορυφή. Το Megalo Don’s Medallion θα σας γεμίσει με άπειρο Nitro!

Το Nitro δεν σταματά εκεί. Ναι — νικώντας τον Megalo Don σημαίνει ότι μπορείτε να κλέψετε το όχημά του όπως και των άλλων Πολεμιστών της Ερήμου — αλλά επίσης σημαίνει ότι μπορείτε να πάρετε τα Mythic Megalo Don’s Nitro Fists!

Μιλώντας για άπειρο Nitro, και τα τρία αυτοκίνητα των Πολεμιστών έχουν άπειρο Nitro.

🛑 Τα Μετάλλια σας βάζουν στο χάρτη… που είναι χρήσιμο για οποιονδήποτε σε ένα οδικό ταξίδι για να σας καταστρέψει. Αν έχετε ένα Μετάλλιο στο απόθεμά σας, θα σηματοδοτηθείτε στον χάρτη των αντιπάλων σας, και όσο περισσότερα Μετάλλια έχετε, τόσο πιο ακριβής θα είναι η ακτίνα της ακριβής τοποθεσίας σας.

See also: Ghost Of Tsushima: Ενημερώσεις που εκτόξευσαν τις βαθμολογίες

ΞΕΔΙΨΑΣΤΕ ΜΕ ΜΙΑ NUKA-COLA!

Η έρημος είναι ένα αρκετά αποκαλυπτικό μέρος… σαν να υπήρχε κάποια πτώση. Απολαύστε τον εαυτό σας σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς με ένα κρύο μπουκάλι Nuka-Cola! Αποκαταστήστε λίγο Υγεία, και με τον καιρό, λίγο Ασπίδα 👍

KIND CACTI

Θυμηθείτε: δεν είναι η έρημος η ίδια που είναι καταπιεστική — είναι οι διαβόητοι Πολεμιστές. Χτυπήστε έναν Κακτό Slurp για να ρίξετε θεραπευτικά φρούτα κακτού γύρω σας! Δεν θέλετε να βγείτε από το αυτοκίνητό σας; Οδηγήστε μέσα από τον κακτό για να θεραπεύσετε τον εαυτό σας ΚΑΙ το όχημά σας.

See also: Το Fallout Έρχεται στην Επόμενη Σεζόν του Fortnite στο PS5, PS4

ΠΑΛΙΑ ΟΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΤΑΛΗ

Μην προσπαθήσετε καν να διατηρήσετε αυτήν τη νέα μυρωδιά αυτοκινήτου. Ξεκληδώστε και χρησιμοποιήστε τα εξής όπλα στην αρχή του Κεφαλαίου 5, Σεζόν 3:

  • Κερκόπορτα του Κέρβερου
  • Επιθετικό Τυφέκιο Μάχης
  • Τυφέκιο Μάχης
  • Τυφέκιο Σφυριού
  • Αυτοματοποιημένη Καραμπίνα του Όσκαρ (περίμενε… Όσκαρ;)
  • Τυφέκιο Εφόδου Πολεμιστών
  • Τακτικό Τυφέκιο Εφόδου
  • Αλλαγές ισορροπίας:
  • Αυξημένη ζημιά σε μακρινές αποστάσεις.
  • Μειωμένη ανάκρουση

  • Μειωμένη εξάπλωση σφαίρας.
  • Επιθετικό Τυφέκιο Φρουράς
  • Αλλαγές ισορροπίας:
  • Αυξημένη ζημιά.
  • Αυξημένη ταχύτητα πυροβολισμού.
  • Αυξημένος πολλαπλασιαστής κριτικής χτυπήματος.
  • Καταιγιστικό SMG
  • Κυνηγετικό SMG
  • DMR Κυνηγός
  • Πιστόλι Ranger
  • Κανονάκι
  • Αλλαγές ισορροπίας:
  • Αυξημένη ζημιά σε μακρινές αποστάσεις.
  • Αυξημένη ταχύτητα βολής.
  • Κύματα σοκ (τεχνικά δεν είναι όπλο)

ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ HUD


Παίζετε το Κεφάλαιο 5, Σεζόν 3 στο κινητό; Βελτιώσαμε το HUD του κινητού στη Μάχη Royale ώστε να είναι πιο εύκολο να βλέπετε τη δράση στην οθόνη σας! Συνδυάσαμε κουμπιά ώστε να υπάρχουν λιγότερα, και επίσης μετακινήσαμε εικονίδια.

Αυτές οι αλλαγές δεν θα εφαρμοστούν στους παίκτες κινητών με προσαρμοσμένο HUD, και δεν θα αφαιρέσουν τη δυνατότητα να δημιουργήσετε ένα προσαρμοσμένο HUD.

ΠΑΙΞΤΕ ΩΣ WASTELANDER ΜΕ ΤΟ WRECKED BATTLE PASS

The Wrecked Battle Pass κυκλοφορεί ταυτόχρονα με το Fortnite Battle Royale Κεφάλαιο 5 Σεζόν 3: Wrecked!

Με ένα Battle Pass Fortnite, ξεκλειδώστε ανταμοιβές μέσα στο παιχνίδι κερδίζοντας XP σε όλο το Fortnite Battle Royale, τα νησιά που έχουν δημιουργηθεί από δημιουργούς, το LEGO® Fortnite, το Rocket Racing και το Φεστιβάλ Fortnite. Μερικές από τις ανταμοιβές στο Wrecked Battle Pass είναι Outfits των Πολεμιστών της Ερήμου και άλλων περιπλανητών όπως ο Rust! Αγοράστε το Wrecked Battle Pass μόνο για 950 V-Bucks και κερδίστε έως και 1.500 V-Bucks πίσω προχωρώντας σε αυτό.

Fortnite Wrecked Battle Pass

Με την αγορά του Wrecked Battle Pass, συνεχίστε να προχωράτε για να ξεκλειδώσετε αυτά τα Outfits:

  • Η Μηχανικός (ξεκλειδώνεται αμέσως!): Ελέγξτε τη φωτιά σας.
  • Rust: Τσακίστε την έρημο.
  • Peabody: Phil, Earl και Axle. Τρεις μπιζέλια σε μια παλτό-κουκούλα.
  • Ringmaster Scarr: Κυριαρχήστε στο χάος. Κυριαρχήστε την καταστροφή.
  • Τ-60 Power Armor: Ευγενική προσφορά της Αδελφότητας του Χάλυβα.
  • Brite Raider: Οδηγήστε γρήγορα. Καίτε φωτεινά.
  • Megalo Don: Nitro-καύσιμος κορυφαίος θηρευτής.

Οι Πολεμιστές της Ερήμου δεν είναι οι μόνοι δυνάμεις της ερήμου… Ξεκλειδώστε το Wastelander Magneto Outfit από τις Αποστολές Battle Pass τον Ιούλιο! Το Wrecked Battle Pass θα είναι διαθέσιμο για πρόοδο μέχρι τις 16 Αυγούστου 2024, στις 2 π.μ. ET.

See also: Tesla: Διακοπή υποστήριξης παιχνιδιών Steam στα νέα μοντέλα;

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ


Ανταγωνιστές! Φέρτε το στην νέα Σεζόν της Μάχης Royale. Μπορείτε να μάθετε για τις προσφορές ανταγωνισμού της Κεφάλαιο 5 Σεζόν 3 στην ανάρτηση του blog του Fortnite για τις Competetive Λεπτομέρειες! Τα χαρακτηριστικά του Fortnite Κεφάλαιου 5 Σεζόν 3 που δεν είναι σε τουρνουά περιλαμβάνουν (αλλά δεν περιορίζονται σε):

  • Αλεξίσφαιρα Ελαστικά
  • Ελαστικά Off-Road Chonkers
  • Προφυλακτήρες Βοδιών
  • Οδηγούμενα Οχήματα
  • Πύργοι Εκτοξευτήρων Χειροβομβίδων
  • Πύργοι Πυροβόλων Όπλων
  • Ελαστικά Off-Road
  • Κουτιά Επισκευής
  • Φακούς Επισκευής
  • Σταθμοί Εξυπηρέτησης
  • Χειροβομβίδες Σοκ
  • Μπροστινά Τεθωρακισμένα
  • Κουτιά Τροποποιήσεων Οχημάτων
  • Πολεμικά Λεωφορεία

Η δεξαμενή καυσίμων είναι γεμάτη — απολαύστε τον εαυτό σας μέχρι το τέλος του Wrecked στις 16 Αυγούστου στις 2 π.μ. ET!

Source :: fortnite

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Subscribe to the Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS