HomeinetΣυνεργασία Airbnb & ChargePoint για την εγκατάσταση οικιακών EV φορτιστών

Συνεργασία Airbnb & ChargePoint για την εγκατάσταση οικιακών EV φορτιστών

Η Airbnb and the ChargePoint συνεργάστηκαν για να βοηθήσουν τους οικοδεσπότες να εγκαταστήσουν φορτιστές EV στις ΗΠΑ ενόψει της αυξανόμενης ζήτησης.

Airbnb EV

Η Airbnb αναφέρει ότι οι αναζητήσεις με το φίλτρο “φορτιστής EV” αυξήθηκαν πάνω από 80% από το 2022 έως το 2023. Οι δύο εταιρείες θα προσφέρουν εκπτώσεις στους οικοδεσπότες στις ΗΠΑ για οικιακούς EV φορτιστές και services εγκατάστασης.

Read more: Airbnb bans indoor security cameras

Συγκεκριμένα, οι οικοδεσπότες μπορούν να επωφεληθούν από εκπτώσεις έως και 36% σε διάφορα μοντέλα οικιακών φορτιστών EV της ChargePoint, με τιμές που ξεκινούν από 399 $ (~368€), καθώς και από 100 $ έκπτωση στην εγκατάσταση, εφόσον η αγορά πραγματοποιηθεί μέσω της ιστοσελίδας της ChargePoint.

Η Airbnb προσφέρει επιπλέον έκπτωση 200 $ (~185€) στους πρώτους 1.000 οικοδεσπότες που θα αγοράσουν φορτιστή EV μέσω του ChargePoint.

Σύμφωνα με τα εσωτερικά data της Airbnb, οι καταχωρίσεις που διαθέτουν οικιακό φορτιστή EV έχουν περισσότερες κρατήσεις και αποφέρουν υψηλότερο μέσο εισόδημα σε σύγκριση με εκείνες χωρίς φορτιστή. Το 2023, στις αναζητήσεις για καταλύματα με οικιακό φορτιστή EV, οι πιο δημοφιλείς πολιτείες ήταν η Καλιφόρνια, η Φλόριντα, το Τέξας, η Αριζόνα, η Ουάσιγκτον και η Βόρεια Καρολίνα.

Τα δεδομένα του γίγαντα των homestay αντικατοπτρίζουν τις κύριες τάσεις της Market ηλεκτρικών οχημάτων (EV) στις ΗΠΑ. Από το 2022 έως το 2023, οι πωλήσεις EV αυξήθηκαν κατά 60% σε ετήσια βάση, με την Καλιφόρνια, τη Φλόριντα, το Τέξας και την Ουάσιγκτον να καταγράφουν τον υψηλότερο αριθμό εγγραφών EV.

Airbnb & ChargePoint

See also: Honda: Σχεδιάζει να επενδύσει σχεδόν 65 δισ.$ σε EV οχήματα

«Η εξασφάλιση ότι όλοι οι οδηγοί μπορούν να φορτίζουν τα οχήματά τους όποτε και όπου χρειαστεί, παραμένει κορυφαία προτεραιότητά μας. Σε συνεργασία με την Airbnb, καταργούμε τα εμπόδια για την ευρύτερη υιοθέτηση λύσεων οικιακής φόρτισης από τους οικοδεσπότες της Airbnb και προσφέρουμε μια απρόσκοπτη εμπειρία charge στους επισκέπτες τους», δήλωσε ο Rick Wilmer, Διευθύνων Σύμβουλος της ChargePoint.

Source: electrek

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Subscribe to the Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS