HomeHow ToAndroid: How to set ChatGPT as the default voice assistant?

Android: How to set ChatGPT as the default voice assistant?

The Google Assistant είναι ο προεπιλεγμένος ψηφιακός βοηθός που προσφέρει η Google για τα smartphone Android. Αλλά κάποιοι μπορεί να προτιμούν το ChatGPT. Σε αυτόν τον οδηγό, θα δείτε πώς μπορείτε να κάνετε το ChatGPT την προεπιλεγμένη εφαρμογή voice assistant στο Android phone Your.

ChatGPT Android voice assistant

Πώς να ορίσετε το ChatGPT ως προεπιλεγμένο Voice Assistant;

Για να ορίσετε το ChatGPT ως την προεπιλεγμένη Application στη συσκευή σας Android, θα χρειαστεί να κατεβάσετε μια εφαρμογή τρίτου μέρους που ονομάζεται VoiceGPT. Η Open AI εργάζεται για την προσθήκη αυτής της λειτουργικότητας στην επίσημη εφαρμογή ChatGPT. Ωστόσο, μέχρι να γίνει αυτό, το VoiceGPT μπορεί να σας φανεί χρήσιμο.

To get started, κατεβάστε την επίσημη εφαρμογή ChatGPT από το Google Play Store και ρυθμίστε τον λογαριασμό σας. Στη συνέχεια, ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης του Android τηλεφώνου και κατεβάστε το VoiceGPT APK από τον προγραμματιστή WSTxda από το GitHub repository (το APK βρίσκεται κάτω από τα “Releases” και φέρει την ετικέτα “app-release.apk”).

See also: ChatGPT: Testing long-term memory in chat

Μετά τη λήψη, εγκαταστήστε το APK πατώντας “Open” και κάνοντας κλικ στην Installation. Μπορείτε επίσης να μεταβείτε στην ενότητα Λήψεις του προγράμματος περιήγησής σας και να εγκαταστήσετε την εφαρμογή από εκεί. Ο browser θα πρέπει να έχει ρυθμιστεί ώστε να επιτρέπει τη λήψη άγνωστων applications.

Αφού έχετε εγκαταστήσει τις εφαρμογές, μπορείτε να ορίσετε το ChatGPT ως τον προεπιλεγμένο ψηφιακό βοηθό για Android:

  •  Open the app Settings on the phone
  • Go to the Apps > Default Apps
  • Press "Digital Assistant App" and then press "Default digital assistant app
  • Θα δείτε μια λίστα εφαρμογών. Επιλέξτε “VoiceGPT" and then press "OK

Με αυτόν τον τρόπο, ορίζετε το ChatGPT ως την προεπιλεγμένη εφαρμογή digital assistant και μπορείτε να το ενεργοποιήσετε όπως θα κάνατε και με το Google Assistant.

See also: Managers use ChatGPT to write performance reviews

ChatGPT ως voice assistant στο Android: Πώς είναι η εμπειρία;

Όταν ενεργοποιείτε τον φωνητικό βοηθό ChatGPT, εμφανίζεται μια διαφανής επικάλυψη στην Screen με στροβιλιζόμενα κινούμενα σχέδια. Δεν είναι τόσο γρήγορο όσο το Google Assistant.

Μπορείτε να αρχίσετε να μιλάτε όταν εμφανιστεί η οθόνη “Listening“, με ένα εικονίδιο μικροφώνου και τέσσερις τελείες.

Μόλις ολοκληρώσετε την ομιλία, ένα εικονίδιο thought balloon εμφανίζεται στην Screen του Android τηλεφώνου, υποδεικνύοντας ότι το ChatGPT επεξεργάζεται το ερώτημα και προετοιμάζει την απάντηση.

Ο βοηθός εντοπίζει αυτόματα τη γλώσσα ομιλίας και μπορεί να εναλλάσσεται απρόσκοπτα μεταξύ διαφορετικών γλωσσών. Μπορείτε επίσης να αλλάξετε τον τρόπο που ακούγεται. Το ChatGPT προσφέρει πέντε φωνές.

See also: He met the woman of his life on Tinder thanks to ChatGPT

Γιατί να επιλέξει κάποιος το ChatGPT;

Το ChatGPΤ είναι ένας προηγμένος βοηθός φωνής που βασίζεται στην artificial intelligence. Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα της χρήσης του ως προεπιλεγμένου βοηθού σε συσκευές Android είναι η ικανότητά του να κατανοεί και να ανταποκρίνεται σε φυσική γλώσσα με εξαιρετική ακρίβεια.

Επιπλέον, το ChatGPT μπορεί να προσαρμοστεί σε μια πληθώρα εργασιών στο Android, προσφέροντας ευελιξία που δεν είναι δυνατόν να προσφέρουν άλλοι βοηθοί. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την πραγματοποίηση διάφορων δραστηριοτήτων. Επίσης, μαθαίνει συνεχώς τις προτιμήσεις του χρήστη και βελτιώνεται για να ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες του.

Source : www.howtogeek.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!
spot_img

Subscribe to the Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS