HomeUpdatesChatGPT: Testing long-term memory in chat

ChatGPT: Testing long-term memory in chat

On Tuesday, the OpenAI ανακοίνωσε ότι πειραματίζεται με την προσθήκη μιας μορφής μακροπρόθεσμης μνήμης στο ChatGPT που θα του επιτρέπει να θυμάται λεπτομέρειες μεταξύ των συνομιλιών.

ChatGPT OpenAI

Μπορείτε να ζητήσετε από το ChatGPT να θυμηθεί κάτι, να δείτε τι θυμάται και να του ζητήσετε τί να ξεχάσει. Προς το παρόν, είναι διαθέσιμο μόνο σε μικρό αριθμό users ChatGPT ως δοκιμή.

See more: Managers use ChatGPT to write performance reviews

The new Possibility εξατομίκευσης του ChatGPT θα μπορούσε να εξοικονομήσει πολύ χρόνο στους χρήστες.

Μέχρι στιγμής, τα μοντέλα μεγάλων γλωσσών συνήθως χρησιμοποιούν δύο τύπους μνήμης. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εκπαίδευσης, χρησιμοποιούν μια ενσωματωμένη μνήμη στο μοντέλο artificial intelligence. Αυτή η μνήμη αφορά την περίοδο πριν από την ανάπτυξη του μοντέλου. Επίσης, χρησιμοποιούν μια μνήμη εντός πλαισίου, η οποία αποθηκεύει το ιστορικό συνομιλιών καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεδρίας. Συνήθως, το ChatGPT ξεχνάει τι του αναφέρατε κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας.

Το OpenAI ερευνά νέες Functions μνήμης για το ChatGPT, επιτρέποντάς του να διατηρεί πληροφορίες ανάμεσα στις συνεδρίες. Αυτή η λειτουργία μνήμης μπορεί να παρέχει πλεονεκτήματα, όπως η προσαρμογή του μοντέλου στις προτιμήσεις του χρήστη, η βελτίωση της συνεργασίας σε ομαδικό περιβάλλον και η διατήρηση συγκεκριμένων πληροφοριών σε διαδοχικές συνομιλίες. Η διαχείριση της μνήμης μπορεί να γίνει μέσω της διεπαφής “Διαχείρισης μνήμης”, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να δουν και να ελέγξουν τις αποθηκευμένες information. Αυτή η λειτουργία δοκιμάζεται αυτή τη στιγμή από μια μικρή ομάδα χρηστών και στο μέλλον ενδέχεται να γίνει διαθέσιμη ευρύτερα. Το σύστημα εξελίσσεται διαρκώς, καθώς η OpenAI αναζητά τρόπους για να ενσωματώσει αυτήν τη λειτουργία σε μεγαλύτερη κλίμακα και να βελτιώσει την εμπειρία των χρηστών.

ChatGPT OpenAI

See also: He met the woman of his life on Tinder thanks to ChatGPT

Η προσθήκη αυτής της δυνατότητας μνήμης στο ChatGPT ανοίγει νέες Possibilities για τη βελτίωση της αλληλεπίδρασης και την προσαρμογή του στις ανάγκες του χρήστη.

Source: arstechnica.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Subscribe to the Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS