HomeinetWindows Copilot: desktop icons move between screens

Windows Copilot: desktop icons move between screens

Η Microsoft αναφέρει ότι ένα νέο γνωστό πρόβλημα, προκαλεί αστάθεια στα εικονίδια της επιφάνειας εργασίας σε συστήματα με πολλές screens, όταν χρησιμοποιείται το Windows Copilot.

See also: Windows 11 2023 – Νέες δυνατότητες στη νέα ενημέρωση

windows copilot

Αυτό επηρεάζει μόνο τις Devices με Windows μετά την εγκατάσταση της ενημέρωσης προεπισκόπησης KB5031455 για τα Windows 11 22H2, η οποία ενεργοποιεί επίσης τον βοηθό τεχνητής νοημοσύνης για προεπισκόπηση. Λόγω αυτού του γνωστού προβλήματος, το Windows Copilot μπορεί να είναι μη προσβάσιμος σε ορισμένες επηρεαζόμενες συσκευές μέχρι να είναι διαθέσιμη μια λύση.

Συσκευές με Windows που χρησιμοποιούν περισσότερες από μία οθόνες ενδέχεται να αντιμετωπίσουν προβλήματα με τη μετακίνηση των εικονιδίων της επιφάνειας εργασίας μεταξύ των οθονών ή άλλα ζητήματα στη στοίχιση των εικονιδίων κατά τη χρήση του Copilot στα Windows“, explains Microsoft.

Για να αποτρέψουμε τους χρήστες από το να αντιμετωπίσουν αυτό το πρόβλημα, το Windows Copilot ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμο σε Devices που έχουν χρησιμοποιηθεί ή χρησιμοποιούνται αυτή τη στιγμή σε διαμορφωση με πολλές οθόνες.

Η εταιρεία εργάζεται αυτήν τη στιγμή πάνω σε μια λύση, με επιπλέον λεπτομέρειες που θα παρέχονται σε μια επερχόμενη ενημέρωση. Ένα άλλο γνωστό πρόβλημα που σχετίζεται με αυτήν την ενημέρωση είναι η προκαλούμενη εμφάνιση λαθών κρυπτογράφησης BitLocker σε ορισμένα διαχειριζόμενα περιβάλλοντα Windows, λόγω προβλήματος αναφοράς.

See also: Windows 11: Adds support for 11 archive files

Η Microsoft αναφέρει ότι το πρόβλημα δεν επηρεάζει την κρυπτογράφηση του δίσκου ή την αναφορά άλλων προβλημάτων της συσκευής, συμπεριλαμβανομένων άλλων προβλημάτων του BitLocker σε συσκευές Windows που είναι εγγεγραμμένες στο MDM.

Το KB5031455 είναι μία προαιρετική ενημέρωση προεπισκόπησης που κυκλοφόρησε στις 27 Οκτωβρίου και ενεργοποιεί αυτόματα δεκάδες νέες Functions Moment 4 και διορθώνει 22 προβλήματα. Τα σημεία που περιλαμβάνονται σε αυτήν την έκδοση είναι ο AI-powered Copilot για τα Windows, ένα ανανεωμένο File Explorer, μια νέα εφαρμογή Backup και ένας ενσωματωμένος Passkey Manager.

Η ενημέρωση αυτή προσθέτει επίσης υποστήριξη για 11 αρχεία αρχειοθέτησης, με την πλήρη λίστα να περιλαμβάνει τα .rar, .7z, .tar, .tar.gz, .tar.bz2, .tar.zst, .tar.xz, .tgz, .tbz2, .tzst και .txz. Ωστόσο, δεν υπάρχει ακόμα υποστήριξη για αρχεία με κρυπτογραφημένο κωδικό πρόσβασης.

Οι χρήστες των Windows μπορούν να εγκαταστήσουν το KB5031455 ακολουθώντας τα εξής βήματα: Πηγαίνετε στις Ρυθμίσεις, κάντε κλικ στο Ενημέρωση των Windows και, στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί “Check for updates“. Καθώς αυτή είναι μια προαιρετική ενημέρωση, θα σας ζητηθεί εάν θέλετε να την εγκαταστήσετε κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο “Λήψη και εγκατάσταση”.

Icons

See also: Will Microsoft replace the Start button with Copilot AI in Windows 12?

Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα της χρήσης του Microsoft Windows Copilot είναι η δυνατότητα απομακρυσμένης υποστήριξης. Με αυτό το tool, οι χρήστες μπορούν να επιτρέψουν σε άλλους χρήστες ή τεχνικούς να συνδεθούν απομακρυσμένα στον υπολογιστή τους και να παρέχουν βοήθεια και υποστήριξη σε πραγματικό χρόνο. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για την επίλυση προβλημάτων, την εγκατάσταση λογισμικού ή την εκτέλεση προηγμένων λειτουργιών που μπορεί να απαιτούν τεχνική γνώση.

Ένα άλλο πλεονέκτημα του Microsoft Windows Copilot είναι η απλότητα και η ευκολία χρήσης του. Οι χρήστες μπορούν να ξεκινήσουν αμέσως χωρίς την ανάγκη για εξειδικευμένες γνώσεις ή προηγούμενη εμπειρία. Το εργαλείο παρέχει μια φιλική διεπαφή χρήστη και οδηγίες βήμα προς βήμα για να διευκολύνει την απομακρυσμένη υποστήριξη.

Τέλος, το Microsoft Windows Copilot παρέχει ευελιξία και ευκολία στην απομακρυσμένη υποστήριξη. Οι χρήστες μπορούν να αποκτήσουν Accessed at από οποιαδήποτε συσκευή με σύνδεση στο internet, επιτρέποντας τους να λύσουν προβλήματα ή να παρέχουν υποστήριξη ακόμα και όταν βρίσκονται μακριά από τον υπολογιστή τους. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για επιχειρήσεις με απομακρυσμένα γραφεία ή για άτομα που ταξιδεύουν συχνά.

Source: bleepingcomputer

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Subscribe to the Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS