HomebusinessSony and Qualcomm expand their partnership for new smartphones

Sony and Qualcomm expand their partnership for new smartphones

Sony and Qualcomm επεκτείνουν τη συνεργασία τους με τα Snapdragon chipsets να τροφοδοτούν τα mid- και high-end smartphones της εταιρείας.

Sony Qualcomm

Όταν σκέφτεται κανείς τα σύγχρονα smartphone, σίγουρα του έρχονται στο μυαλό ονόματα όπως Apple, Samsung, OnePlus, Google, Xiaomi. Η Sony ενδέχεται να μην είναι η πρώτη εταιρεία που θα σκεφτείτε. Παρόλα αυτά, η εταιρεία συνεχίζει να κατασκευάζει τηλέφωνα και σκοπεύει να συνεχίσει να το κάνει και στο άμεσο μέλλον.

See also: Τα Zoom calls έρχονται σύντομα στις τηλεοράσεις Sοny Bravia

Η Sony και η Qualcomm συμφώνησαν για την χρήση των πλατφορμών Snapdragon στα τηλέφωνα της Sony, σε μια πολυετή συμφωνία που επεκτείνει την υπάρχουσα συνεργασία τους. Τα chipset της Qualcomm θα χρησιμοποιηθούν στα επόμενα premium phone numbers της Sony, καθώς και σε smartphone high-range και mid-range.

See also: Sοny Project Q: Η νέα φορητή κονσόλα παιχνιδιού της εταιρείας!

Sony smartphones

Πρόσφατα, η Sony παρουσίασε το Xperia 1 V, ένα smartphone που λειτουργεί με την πλατφόρμα Qualcomm Snapdragon 8 Gen2 Mobile και εστιάζει σε φωτογράφους και vlogger. Αν και απευθύνεται σε σχετικά εξειδικευμένους χρήστες, η Sony εκμεταλλεύεται την προηγμένη τεχνολογία της κάμερας του για να βοηθήσει τους χρήστες να τραβήξουν υψηλής ποιότητας photos and Video. To Sοny Xperia 1 V κοστίζει 1.400 $.

See also: Η Sοny φέρεται να αναπτύσσει το πρώτο της foldable smartphone

Η εταιρεία παρουσίασε, επίσης, το νέο της τηλέφωνο Xperia 10 V τον περασμένο Μάιο. Το τηλέφωνο αυτό ανήκει στα mid-range smartphones της Sony και διαθέτει chipset Qualcomm Snapdragon 695 και οθόνη OLED 60Hz, 1080p. Η Sony έχει αρχίσει να το κυκλοφορεί στην Europe με τιμή 449 €.

Μπορεί τώρα να μην είναι η πρώτη εταιρεία που σας έρχεται στο μυαλό, αλλά όλα αυτά τα χρόνια η Sony είναι γνωστή για την καινοτομία, το σχεδιασμό και τα χαρακτηριστικά των τηλεφώνων της. Είτε ψάχνετε για smartphone για Games, είτε για photo είτε απλώς για καθημερινή χρήση, η Sοny σας καλύπτει. Η συνεργασία της Sony και της Qualcomm θα φέρει σίγουρα κι άλλα ενδιαφέροντα smartphones.

Source : www.engadget.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!
spot_img

Subscribe to the Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS