HomeReviewsDell UltraSharp 6K: The new display with Black IPS technology!

Dell UltraSharp 6K: The new display with Black IPS technology!

Η Dell παρουσίασε την νέα οθόνη UltraSharp 6K που διαθέτει μαύρο πάνελ IPS, στο CES 2023 μαζί με ακόμα 2 νέες προσθήκες για να επιλέξετε!

Αν είστε στην αγορά για μια οθόνη με ζωντανά χρώματα, εξαιρετική αντίθεση και ευκρινή ανάλυση, τότε η Dell έχει την ιδανική λύση για εσάς. Η εταιρεία παρουσίασε πρόσφατα την τελευταία της οθόνη 6K, η οποία διαθέτει πάνελ IPS Black για να προσφέρει ακόμα υψηλότερα επίπεδα χρωματικής ακρίβειας. 

Ετοιμαστείτε για τη νέα επαναστατική οθόνη Dell UltraSharp 6K by μαύρο πάνελ IPS. Αυτή η οθόνη όχι μόνο προσφέρει 41% βαθύτερο μαύρο και έως και 1,2 φορές πιο ακριβή χρώματα από τα κανονικά πάνελ IPS, αλλά διαθέτει επίσης μια τεράστια οθόνη 31,5 ιντσών που διαθέτει 150% περισσότερα pixel από τις οθόνες 4K! Βυθιστείτε στην απαράμιλλη καθαρότητα και ακρίβεια της εικόνας όπως ποτέ άλλοτε!

Dell UltraSharp 6K: The new display with Black IPS technology!
Dell UltraSharp 6K: The new display with Black IPS technology!

The screen Dell UltraSharp 32 6K είναι ένας μετρ της χρωματικής ακρίβειας, παρέχοντας υποστήριξη 99% DCI-P3 and 99% Display P3. Επιπλέον, με την τεχνολογία VESA DisplayHDR 600 σε συνδυασμό με τα προηγούμενα, μπορείτε να παρακολουθήσετε αποχρώσεις από περισσότερες γωνίες από ό,τι ποτέ άλλοτε σε παραδοσιακές οθόνες. Και τα χαρακτηριστικά δεν σταματούν εδώ – είναι επίσης εξοπλισμένη με μια καταπληκτική Camera HDR 4K με δυνατότητες αυτόματης πλαισίωσης και προσαρμογής φωτισμού, δύο ηχεία 14W για καθαρή ποιότητα ήχου, καθώς και μικρόφωνο με echo calcellation!

See also: Samsung unveils the new Flex Hybrid OLED display!

Με τις λειτουργίες Picture-by-Picture and Picture-in-Picture of Dell UltraSharp 32 6K, μπορείτε να έχετε μια συναρπαστική εμπειρία θέασης συνδέοντας ταυτόχρονα δύο υπολογιστές (ή άλλες πηγές βίντεο). Επιπλέον, αυτή η οθόνη διαθέτει ισχυρή συνδεσιμότητα DisplayPort 2.1 and Thunderbolt 4, with παροχή ισχύος 140 Watt και μαζί με ένα βολικά σχεδιασμένο μπροστινό πάνελ θύρας που αναδύεται όποτε το χρειάζεστε.

Με την εντυπωσιακή τεχνολογία Thunderbolt, την οθόνη υψηλής ανάλυσης και τις δυνατότητες παροχής ισχύος 140 Watt, η συσκευή Dell UltraSharp 32 6K είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για χρήση με Mac. Δυστυχώς, όμως, μπορεί να χάσει κάποιες από τις λειτουργίες της λόγω του γεγονότος ότι συγκεκριμένο λογισμικό μπορεί να υποστηρίζεται μόνο σε συστήματα Windows – κάτι που δυστυχώς βλέπουμε να συμβαίνει πολύ συχνά.

Επιπλέον, μπορείτε να προσαρμόσετε την οθόνη Dell UltraSharp 32 6K στις ανάγκες σας με τις λειτουργίες κλίσης, περιστροφής και ρυθμιζόμενου ύψους. Αυτή η οθόνη θα γίνει διαθέσιμη κατά τη διάρκεια του δεύτερου τριμήνου (Απρίλιος-Ιούνιος) του τρέχοντος έτους και η Dell θα ανακοινώσει την τιμή της τους επόμενους μήνες.

Dell UltraSharp 6K: The new display with Black IPS technology!
Dell UltraSharp 6K: The new display with Black IPS technology!

Αν σκέφτεστε να αγοράσετε μια νέα οθόνη, αλλά δεν είστε τόσο ενθουσιασμένοι με το μοντέλο Dell UltraSharp 32 6K, η Dell διαθέτει μερικές επιπλέον οθόνες για να εξετάσετε. Για παράδειγμα, η κυρτή οθόνη WQHD with technology IPS Black μπορεί να παρέχει λόγο αντίθεσης έως και 2.000:1 και 98% χρωματική κάλυψη DCI-P3/100% sRGB!

See also: Lazarus: abused bug in Dell driver

Απολαύστε μια ζωντανή και πλούσια απεικόνιση με την κυρτή οθόνη Dell UltraSharp 34 Curved USB-C Hub, καθώς προσφέρει PBP and PIP μαζί με δύο ηχεία 5W. Περιλαμβάνεται επίσης το ComfortView Plus που μειώνει το μπλε φως χωρίς να θυσιάζει καμία ακρίβεια χρώματος. Η οθόνη επίσης αποδίδει έως και 90W ισχύος μέσω της πρωτοποριακής υποδοχής USB-C! Πάρτε στα χέρια σας αυτή την καταπληκτική οθόνη στις 31 Ιανουαρίου για 1.260 δολάρια!

Επιπρόσθετα η εταιρεία ανακοίνωσε και την νεότερη οθόνη Dell UltraSharp 43 4K USB-C Hub! Με αυτή τη μία συσκευή, μπορείτε εύκολα να συνδέσετε έως και τέσσερις υπολογιστές (ή άλλες εισόδους) και να κάνετε εναλλαγή μεταξύ τους. Και αν αυτό δεν ήταν αρκετό, η οθόνη επιτρέπει επίσης την ταυτόχρονη προβολή και των τεσσάρων υπολογιστών, ενώ η διαχείρισή τους γίνεται με ένα μόνο πληκτρολόγιο και ποντίκι. Επιπλέον, η Dell έχει συμπεριλάβει μια απίστευτη λειτουργία που επιτρέπει το διαχωρισμό μιας πηγής εισόδου σε τέσσερα τμήματα – που σημαίνει ότι μπορείτε να κάνετε προβολή πολλαπλών παραθύρων ταυτόχρονα. Αυτό το καταπληκτικό προϊόν θα φτάσει στα καταστήματα στις 31 Ιανουαρίου με τιμή 1.330 δολάρια– μην το χάσετε!

Source: arstechnica.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Subscribe to the Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS