HomeinetApple TV app rumoured to be coming to Android smartphone

Apple TV app rumoured to be coming to Android smartphone

Μια νέα φήμη υποστηρίζει ότι η Apple θα κυκλοφορήσει σύντομα το app Apple TV σε Android smartphone, επιτρέποντας στους installers να επωφεληθούν πλήρως από τις συνδρομές Apple TV+.
Ο χρήστης του Twitter ShrimpApplePro συχνά διερρέει πληροφορίες για την Apple. Η τελευταία διαρροή υποδηλώνει ότι το Apple TV app θα κάνει επιτέλους το ντεμπούτο του σε Android smartphone και το Apple Music θα λάβει επίσης κάποιο είδος ενημέρωσης.

See also: Apple: new external displays with Apple Silicon coming soon

apple tv

Η Apple προσφέρει πολύ λίγες εφαρμογές για συσκευές Android, όπως η Apple Music και η εφαρμογή Move to iOS. Η εταιρεία είναι πολύ επιλεκτική σχετικά με το ποιες εφαρμογές κυκλοφορούν σε ποιες πλατφόρμες, για να μην εμποδίζει τις δικές της πωλήσεις.

See also: Apple gives details of the AirTag Firmware update

Το Apple TV είναι ήδη διαθέσιμο σε προϊόντα Android TV, επομένως περιμένουμε ότι η εφαρμογή streaming θα εμφανίζεται και σε συσκευές Android. Η στρατηγική της Apple με τις υπηρεσίες streaming της είναι να τις τοποθετεί σε κάθε δυνατό Product in order to προσελκύσει περισσότερους subscribers.

Η μόνη υπηρεσία που παραμένει στις συσκευές Apple είναι το Apple Fitness+. Αυτό μπορεί να οφείλεται στην εξάρτησή του από την παρακολούθηση της υγείας και της φυσικής κατάστασης σε αποκλειστικές εφαρμογές που επικοινωνούν με το Apple Health. Πιθανώς, η εμπειρία δεν είναι εύκολο να μεταφραστεί σε προϊόντα Android και works ως πρόσθετο κίνητρο για την αγορά ενός Apple TV 4K.

See also: Apple Music: Το νέο διασκεδαστικό χαρακτηριστικό του iPhone

Αυτή η νέα διαρροή υποδηλώνει ότι οι αρχικές δοκιμές beta για την εφαρμογή Android Apple TV βρίσκονται σε εξέλιξη και θα μπορούσαν σύντομα να κυκλοφορήσουν στο κοινό.

Το Apple TV προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία περιεχομένου για τους θεατές. Από ταινίες και σειρές μέχρι αθλητικά παιχνίδια, μπορείτε να βρείτε κάτι για όλους σε αυτή τη συσκευή streaming.

Source of information: appleinsider.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Subscribe to the Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS