HomeinetHBO Max: Error playing content on Apple TV 4K

HBO Max: Error playing content on Apple TV 4K

Υπάρχουν πρόσφατες αναφορές για σφάλματα “Can’t Play Title” σε Apple TV 4K κατά την προσπάθεια παρακολούθησης περιεχομένου από το HBO Max.

Αν αντιμετωπίζετε προβλήματα με την αναπαραγωγή περιεχομένου HBO Max at Apple TV 4K, να είστε σίγουροι ότι δεν είστε οι μόνοι. Ο Umar Shakir from the The Verge αντιμετώπισε το ίδιο πρόβλημα την περασμένη εβδομάδα και διαπίστωσε ότι και άλλοι αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα.

All models Apple TV 4K, συμπεριλαμβανομένης της νεότερης έκδοσης που κυκλοφόρησε τον περασμένο μήνα με το tvOS 16.1, επηρεάζονται επί του παρόντος από αυτό το πρόβλημα. Αυτό το πρόβλημα εντοπίστηκε στην τελευταία έκδοση 52.50.1 of the application HBO Max που κυκλοφόρησε στις 16 November. Φαίνεται ότι αυτό το πρόβλημα επηρεάζει μόνο τις συσκευές Apple TV 4K και όχι τις συσκευές που χρησιμοποιούν άλλα λειτουργικά συστήματα, όπως το Roku or the Amazon Fire TV.

See also: HBO Max: Will start streaming Game of Thrones in 4K

HBO Max: Error playing content on Apple TV 4K
HBO Max: Error playing content on Apple TV 4K

Αυτό το πρόβλημα έχει προκαλέσει μεγάλη απογοήτευση στους χρήστες HBO Max, καθώς δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση στο περιεχόμενο που θέλουν, όταν το θέλουν. Ευτυχώς, υπάρχει διαθέσιμη βοήθεια. Ορισμένοι άνθρωποι έχουν αναφέρει ότι βοηθούν τα ακόλουθα:

  • Εξαναγκαστικός τερματισμός της εφαρμογής
  • Αποσύνδεση από το HBO Max και επανασύνδεση
  • Επανεγκατάσταση της εφαρμογής
  • Επανεκκίνηση του Apple TV 4K

Ο Chris Willard, SVP of Communications του HBO, said in The Verge, ότι “γνωρίζουν και εργάζονται για τη διόρθωση”. Η εταιρεία συνιστά να αναζητήσετε τις επερχόμενες updates που θα βοηθήσουν στην επίλυση του προβλήματος, το οποίο η εξειδικευμένη ομάδα υποστήριξής τους διερευνά ενεργά.

Η υποστήριξη πελατών του HBO Max ηταν πολύ εξυπηρετική και έκανε ό,τι μπορούσε για να επιλύσουν το πρόβλημα. Μια λύση που προτάθηκε ήταν η απενεργοποίηση του HDR.

HBO Max: Error playing content on Apple TV 4K
HBO Max: Error playing content on Apple TV 4K

Ακόμη και αν η τηλεόρασή σας δεν υποστηρίζει HDR, μπορείτε να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα για να φτιάξετε το πρόβλημα. Από την αρχική οθόνη του Apple TV, μεταβείτε στα Settings and then select Video and Audio. Σε αυτή την ενότητα, πρέπει να αλλάξετε το Format at SDR, να ρυθμίσετε την επιλογή Match Content at Disable, να απενεργοποιήσετε την επιλογή Match Dynamic Range και επίσης να απενεργοποιήσετε την επιλογή Match Frame Rate.

See also: HBO Max: Stops original productions in much of Europe

Αυτό δεν λειτούργησε αμέσως, αλλά το πρόβλημα του HBO Max μετατοπίστηκε από συνεχές σε περιστασιακό την επόμενη ημέρα. Για τους ανθρώπους με νεότερες τηλεοράσεις υψηλών προδιαγραφών, η μη ύπαρξη Dolby Vision HDR θα ήταν ένας πόνος.

Η ομάδα υποστήριξης πελατών παρείχε μια άλλη λύση για να δοκιμάσετε: αλλάξτε την ανάλυση σε 1080p ή 720p.

Παρά την πρόσφατη ενημέρωση, το HBO Max εξακολουθεί να εργάζεται για να τελειοποιήσει την εφαρμογή του, λειαίνοντας τις ακατέργαστες άκρες. Ο στόχος είναι να γίνει πιο επωφελές για όλους τους χρήστες, ανεξαρτήτως ηλικίας ή platform.

Source: theverge.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Subscribe to the Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS