HomeUpdatesTwitter: Συνεχίζει τις αλλαγές - Νέα εμφάνιση στα εικονίδια

Twitter: Συνεχίζει τις αλλαγές – Νέα εμφάνιση στα εικονίδια

Twitter νέα εικονίδια

The Twitter αποφάσισε να κάνει μια αλλαγή και να προσφέρει μια ολοκαίνουργια εμφάνιση στα εικονίδια που χρησιμοποιούνται στην platform. Τα νέα εικονίδια φαίνεται να έχουν ελαφρώς πιο παχιές γραμμές και φαίνονται λίγο πιο γωνιακά.

See also: Twitter: Δοκιμάζει έναν τρόπο περιορισμού των mentions

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Twitter: “Ο στόχος ήταν να δημιουργηθεί ένα συνεκτικό σύνολο εικονιδίων που να είναι έντονα σε σχήμα και στυλ, αλλά να είναι ακόμα αξιόπιστα και λίγο cheeky όπου είναι δυνατόν“. Οι διαφορές στα εικονίδια δεν είναι μεγάλες, αλλά μπορεί κανείς να παρατηρήσει ότι όντως είναι πιο έντονα τώρα. Το Twitter δημοσίευσε δύο tweets, στα οποία δείχνει τα νέα εικονίδια, ενώ κάνει και μια σύγκριση ανάμεσα στα νέα και τα παλιά, για να δουν οι users τις διαφορές.

Το Twitter θα κάνει τα νέα εικονίδια διαθέσιμα σε όλους τόσο στο web όσο και στις εφαρμογές του για iOS and Android συσκευές. Μερικοί users μπορεί ήδη να βλέπουν τα νέα εικονίδια.

See also: Twitter: Αν θέλετε να μοιραστείτε ένα tweet, κάντε το share και όχι screenshot

Τα τελευταία δύο χρόνια, οι προγραμματιστές του Twitter εργάζονται συνεχώς για την προσθήκη νέων λειτουργιών και τη βελτίωση των υπαρχόντων. Οι νέες αλλαγές φαίνεται να ακολουθούν το νέο visual design language που εισήγαγε η εταιρεία τον Αύγουστο του 2021, και το οποίο περιελάμβανε την κυκλοφορία της γραμματοσειράς Chirp throughout the Application.

Το Twitter κάνει πολλές αλλαγές τελευταία. Εκτός από τα νέα εικονίδια που θα φέρει και το κουμπί Edit που εισήχθη πρόσφατα, το Twitter πρόσθεσε τη δυνατότητα συνδυασμού Video, GIF και φωτογραφιών σε ένα μόνο tweet, ενώ έχει προσθέσει και μια νέα οριζόντια γραμμή όπου οι users will be able to βρίσκουν σύντομα βίντεο κλιπ πλήρους οθόνης με βάση τις προτιμήσεις και τα ενδιαφέροντά τους.

See also: Πώς είναι το νέο πρόγραμμα προβολής βίντεο του Twitter;

Το Twitter διανύει γενικά μια περίοδο αλλαγών και ανακατατάξεων, αφού μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να ολοκληρωθεί η διαδικασία εξαγοράς της εταιρείας από τον δισεκατομμυριούχο Elon Musk. Πέρα από τις αλλαγές στην πλατφόρμα, μπορεί να γίνουν και αλλαγές στη δομή της εταιρείας, όταν αναλάβει το τιμόνι ο Musk. Την περασμένη εβδομάδα, κυκλοφόρησαν αναφορές που έλεγαν ότι μπορεί να γίνουν μαζικές απολύσεις.

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!
spot_img

Subscribe to the Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS