HomeUpdatesInstagram: Χρήστες θα συνυπογράφουν posts και θα μοιράζονται τα likes

Instagram: Χρήστες θα συνυπογράφουν posts και θα μοιράζονται τα likes

Το Instagram ξεκινά μια εβδομάδα αποκάλυψης προϊόντων με την ανακοίνωση του “Collabs”, μια νέα δυνατότητα που επιτρέπει σε δύο χρήστες να μοιράζονται από κοινού την ιδιοκτησία ενός feed post ή Reel. Αύριο, θα παρουσιάσει έναν νέο τρόπο για να προσθέσετε έναν μη κερδοσκοπικό έρανο σε μια ανάρτηση και, τέλος, την Πέμπτη αναπτύσσει τη δυνατότητα δημιουργίας αναρτήσεων φωτογραφιών και βίντεο σε desktop, καθώς και τη δημιουργία νέων εφέ εστιασμένων στη μουσική για Reels.

See also: Instagram: feature will notify you of technical issues in the app

Instagram

Η νέα δυνατότητα Collabs επιτρέπει ουσιαστικά σε δύο λογαριασμούς να συνυπογράφουν ένα post ή ένα Reel. Το post ή το Reel θα εμφανίζονται από κοινού στους followers κάθε χρήστη και θα μοιράζονται το ίδιο comment thread, καθώς και μετρήσεις προβολών και like. Οι συνεργασίες ενεργοποιούνται από την οθόνη προσθήκης ετικετών, μετά την οποία ο δεύτερος λογαριασμός θα πρέπει να αποδεχτεί την πρόσκληση.

See also: Instagram will ask teens to take a break!

Η υπηρεσία από την Πέμπτη θα διαθέτει και τη δυνατότητα στους χρήστες να δημοσιεύουν φωτογραφίες και βίντεο από desktop browsers, μετά από μια περιορισμένη δοκιμή που έγινε νωρίτερα μέσα στην χρονιά. Αυτό μπορεί να ακούγεται σαν ένα πολύ βασικό χαρακτηριστικό, αλλά η λειτουργικότητα του desktop του Instagram έχει καθυστερήσει πάρα πολύ σε σύγκριση με τις εφαρμογές του.

See also: Instagram Video: Δημιουργία και εύρεση βίντεο εύκολα και γρήγορα

Τέλος, υπάρχουν μερικά δευτερεύοντα χαρακτηριστικά που έρχονται αυτήν την εβδομάδα. Αύριο, το Instagram θα ξεκινήσει να δοκιμάζει έναν νέο τρόπο δημιουργίας εράνων σε αναρτήσεις, ο οποίος θα είναι προσβάσιμος αφού πατήσετε το κουμπί “+” στην επάνω δεξιά γωνία του περιβάλλοντος εργασίας του. Υπάρχουν επίσης ένα ζευγάρι νέων δυνατοτήτων με επίκεντρο τη μουσική που έρχονται στο Reels την Πέμπτη. Το Superbeat προσθέτει εφέ σε ένα βίντεο στο ρυθμό ενός τραγουδιού, ενώ οι δυναμικοί και οι τρισδιάστατοι στίχοι προσφέρουν έναν πιο ενδιαφέροντα τρόπο για την εμφάνιση των στίχων τραγουδιών κατά τη διάρκεια ενός βίντεο.

Information source: theverge.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Subscribe to the Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS