HomeUpdatesInstagram: 10th anniversary with new anti-bullying features

Instagram: 10th anniversary with new anti-bullying features

Το Instagram γιορτάζει τα 10 του χρόνια με τον καλύτερο τρόπο: φέρνει στην Application νέες δυνατότητες κατά του εκφοβισμού και πολλά ακόμα.

Το Instagram είναι επίσημα 10 ετών και αποφάσισε να σηματοδοτήσει το τέλος της πρώτης δεκαετίας του με νέες λειτουργίες και χαρακτηριστικά που αποσκοπούν να ενθαρρύνουν τους χρήστες να είναι καλοί μεταξύ τους.

Η εταιρεία δήλωσε επίσης ότι επεκτείνει τις warnings εντός της εφαρμογής που «ταρακουνούν» τους users όταν προσπαθούν να δημοσιεύσουν ένα άσχημο σχόλιο.

Instagram: 10th anniversary with new anti-bullying features
Instagram: 10th anniversary with new anti-bullying features

Αντί να ζητούν από τους χρήστες να ξανασκεφτούν τα άσχημα σχόλιά τους, οι νέες προειδοποιήσεις θα επισημαίνουν ότι το Instagram μπορεί να απενεργοποιήσει τους accounts των χρηστών εάν παραβιάζουν επανειλημμένα τους κανόνες του και δεν συμμορφώνονται με τις πολιτικές του.

Βέβαια, όπως και με τις προηγούμενες ενημερώσεις κατά του εκφοβισμού και της παρενόχλησης, δεν θα εμποδίσει τους χρήστες να δημοσιεύσουν αρνητικά σχόλια ολοκληρωτικά, αλλά θα τους ζητούν να το ξανασκεφτούν πριν αποφασίσουν αν το δημοσιεύσουν.

Επίσης, και για τους χρήστες που λαμβάνουν προσβλητικά comments, το Instagram λέει ότι δοκιμάζει μια νέα λειτουργία που θα κρύβει automatically σχόλια που είναι «παρόμοια με άλλα που έχουν αναφερθεί».

Instagram: 10th anniversary with new anti-bullying features

Η εφαρμογή επαναφέρει επίσης τη λειτουργία του χάρτη φωτογραφιών, την οποία το Instagram κατάργησε από τα προφίλ των χρηστών το 2016. Ωστόσο, η τελευταία έκδοση της δυνατότητας είναι ελαφρώς διαφορετική από την αρχική. Αντί για χάρτη που είναι προσβάσιμος από το κοινό στα προφίλ των χρηστών, ο χάρτης μετακινείται στο «Αρχείο Ιστοριών» της εφαρμογής. Έτσι, αντί να βλέπετε έναν Map που αναπαριστά την τοποθεσία των αναρτήσεων ροής σας, θα μπορείτε να παρακολουθείτε τις τοποθεσίες όλων των αναρτήσεων σας στις Stories Your.

Ο νέος χάρτης θα είναι ιδιωτικός, επομένως δεν θα μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε για να αναδείξετε τα ταξίδια σας στους ακολούθους σας, αλλά θα πρέπει να συγκινήσει ορισμένους μακροχρόνιους χρήστες που θυμούνται το πρωτότυπο.

spot_img

Subscribe to the Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS