HomeinetDell Technologies: new goals with social and environmental implications

Dell Technologies: new goals with social and environmental implications

Dell Η Dell Technologies ανακοίνωσε ένα νέο plan, το οποίο σκοπεύει να εφαρμόσει μέσα στα επόμενα 10 χρόνια. Στόχος της εταιρείας, με το νέο σχέδιο, είναι να βελτιώσει τον αντίκτυπο που έχει στο κοινωνικό περιβάλλον.

Η εταιρεία έχει θέσει τέσσερις “moonshot” στόχους:

  • Προώθηση της βιωσιμότητας
  • Ένταξη συγκεκριμένων κοινωνικών ομάδων στο χώρο εργασίας
  • Βελτίωση της ζωής των ανθρώπων (ενίσχυση μη κυβερνητικών, φιλανθρωπικών οργανώσεων)
  • Διατήρηση και ενίσχυση της ιδιωτικότητας

Βασική ιδέα της εταιρείας, στην οποία βασίστηκαν και οι παραπάνω στόχοι, είναι ότι: “η Technology και τα δεδομένα σε συνδυασμό με το ανθρώπινο πνεύμα είναι και θα είναι πάντα θετικές δυνάμεις στον κόσμο”.

Μέχρι το 2030, ο πρώτος στόχος της Dell Technologies είναι να ανακυκλώνει τόσες Devices, όσες αγοράζονται από τους Clients of. Δηλαδή, για κάθε συσκευή που θα αγοράζεται, θα ανακυκλώνεται μια άλλη. Αυτό σημαίνει ότι ένα μεγάλο μέρος των προϊόντων της εταιρείας θα κατασκευάζονται από ανακυκλωμένο υλικό. Επίσης, όλες οι συσκευασίες θα είναι ανακυκλώσιμες.

“Πιστεύουμε ότι αυτή η κίνηση είναι πραγματικά σημαντική. Η ιδέα είναι ότι κάποια στιγμή θα πάρουμε πίσω τα products που πουλάμε. Στην πραγματικότητα, αν κοιτάξετε τα τελευταία 10 χρόνια, αυτό ακριβώς κάνουμε και θέλουμε να το αναπτύξουμε κι άλλο», δήλωσε ο David Lear, αντιπρόεδρος της Dell Technologies.

Είπε ακόμα ότι τα ηλεκτρονικά είδη αντικαθίστανται πολύ συχνά, με άλλα πιο καινούρια. Αυτό σημαίνει ότι τα παλιά καταλήγουν στα σκουπίδια. «Θέλουμε να είμαστε μέρος της λύσης και όχι μέρος του προβλήματος”, είπε.

Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία σκέφτηκε να στέλνει στους πελάτες, servers με ένα server “tote”.

“Είναι ένα “packaging tote” για τα μεγάλα server προϊόντα μας”, είπε ο Lear.

“Αυτό το packaging tote θα χωράει 41 νέους servers, γι ‘αυτό είναι αρκετά μεγάλο, αλλά μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί. Θα το στέλνουμε στον πελάτη, θα το χρησιμοποιεί και θα το στέλνει ξανά πίσω».

Σύμφωνα με τον Lear, με αυτόν τον τρόπο θα εξοικονομήσουν πάνω από 500 λίβρες περιττής συσκευασίας.

“Θα μας επιτρέψει επίσης να στέλνουμε περισσότερα πράγματα σε κάθε φορτηγό και έτσι θα μειωθεί η ποσότητα άνθρακα. Πρόκειται για μια εξαιρετική και καινοτόμα λύση».

Ο Lear μίλησε, επίσης, και για το νέο Latitude 7300 80.

“Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι γι’ αυτό, γιατί ενσωματώνει πολλά cool Features… και πλέον η συσκευασία του θα είναι φτιαγμένη από ανακυκλωμένα πλαστικά”, είπε. “Μια καινοτομία στην οποία εργαζόμαστε εδώ και μερικά χρόνια είναι οι ίνες άνθρακα. Οι ίνες άνθρακα δεν είναι κάτι που σκεφτόμαστε συνήθως σε έναν Computer, αλλά είναι πραγματικά πολύ δημοφιλείς στην αεροδιαστημική βιομηχανία».

Η Dell Technologies συνεργάζεται με μια εταιρεία (στη Νότια Καρολίνα), η οποία συμβάλλει στη μετατροπή σκουπιδιών σε κάτι που μπορεί να ενσωματωθεί στα προϊόντα.

Όσον αφορά στο στόχο της ένταξης συγκεκριμένων κοινωνικών ομάδων στο προσωπικό, η Dell σκοπεύει να προσλάβει, να ενισχύσει και να διατηρήσει τον αριθμό των women που απασχολούνται στην company, ώστε να αντιπροσωπεύουν το 50% του συνολικού εργατικού δυναμικού.

Επιπλέον, το 25% προσωπικού της εταιρείας θα είναι Αφρομερικανοί and Ισπανοί. Η Dell σχεδιάζει να συμπεριλάβει σεμινάρια εκπαίδευσης του προσωπικού σχετικά με τις προκαταλήψεις, την παρενόχληση, τις attacks και την εξουσία στο χώρο της εργασίας.

Ο τρίτος στόχος έχει να κάνει με την προώθηση της υγείας και της εκπαίδευσης. Αυτό θα το πετύχει με τον ψηφιακό μετασχηματισμό 1.000 μη κερδοσκοπικών οργανισμών αλλά και με την προτροπή των υπαλλήλων για συμμετοχή σε φιλανθρωπικές ή εθελοντικές δραστηριότητες.

Regarding the privacy, η Dell Technologies ελπίζει να αυτοματοποιήσει πλήρως τις διαδικασίες ελέγχου δεδομένων, προκειμένου να διευκολύνει τους πελάτες να έχουν Accessed at, να διαγράφουν και να μοιράζονται τα προσωπικά τους data.

“Ο καθένας από αυτούς τους τομείς είναι πολύ σημαντικός”, δήλωσε η Dell Technologies. «Είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε τη διαφορά».

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Subscribe to the Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS