HomeinetThe new G.Fast will put your current Internet speed to shame

The new G.Fast will put your current Internet speed to shame

top10fastinternet-G.Fast

Απλά φανταστείτε να είχατε τόσο απίστευτα γρήγορες ταχύτητες στο διαδίκτυο που να ανταγωνίζονται εκείνες του Google Fiber; Μοιάζει πιθανό χάρη στο νέο G.Fast, μια μαζική εισροή ταχυτήτων στο διαδίκτυο που πρόκειται να βιώσουμε στο μέλλον.

Η Ισραηλινή εταιρία Sckipio, ανακοίνωσε τη νέα λύση του G.Fast που μπορεί να προσφέρει τόσο upload όσο και download ταχύτητες των 750 megabits ανά δευτερόλεπτο. Συγκριτικά, αυτές οι ταχύτητες είναι περίπου 50 φορές γρηγορότερες από το ευρυζωνικό ίντερνετ που πιθανώς να έχετε στο σπίτι σας αυτή τη στιγμή.

Ωστόσο, ακόμη και οι ταχύτητες αυτές στο διαδίκτυο, θα φανούν αργές για μας, διότι η επόμενη γενιά των τσιπ που θα κυκλοφορήσει μέσα στον επόμενο χρόνο θα προσφέρει διπλή ταχύτητα τόσο για upload όσο και για download. Τουλάχιστον αυτό είναι το μήνυμα που προσπαθεί να μας αποκαλύψει η Sckipio. Αν τα μαθηματικά μας είναι σωστά, τότε οι ταχύτητες θα ισούνται με 1,5 gigabits ανά δευτερόλεπτο, γεγονός που το καθιστά πολύ πιο γρήγορο από αυτό που το Google Fiber προσφέρει σήμερα.

G.Fast έχουν δείξει στο παρελθόν ότι η τεχνολογία αυτή είναι σε θέση παρέχει ταχύτητες 750 megabit. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι οι ίσες ταχύτητες upload και download γίνονται όλο και πιο σημαντικές, καθώς οι νέες τεχνολογίες απαιτούν όλο και πιο γρήγορο εύρος ζώνης upload.

Για παράδειγμα, με τα 4K βίντεο να γίνονται ο κανόνας, τέτοια βίντεο που διαθέτουν τεράστια μεγέθη, για να σταλούν μέσω διαδικτύου θα πρέπει προφανώς η ταχύτητα να είναι μεγάλη για να ολοκληρωθεί η λειτουργία στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα.

Η Sckipio έχει δηλώσει ότι η Technology G.Fast θα κάνει το ντεμπούτο του στις Ηνωμένες Πολιτείες αργότερα μέσα στο έτος και ενώ δεν θα είναι διαθέσιμο παντού στη χώρα αμέσως, η Sckipio έχει πει ότι μια ενιαία τηλεφωνική εταιρεία θα μπορούσε να εξαπλωθεί σε ολόκληρη τη χώρα μέσα σε μόλις τέσσερις χρόνια.

Όταν πραγματικά θα αρχίσουμε να βιώνουμε τέτοιες ταχύτητες στα σπίτια μας, θα καταλάβουμε ότι οι πεποιθήσεις μας πως το Google Fiber ήταν ότι πιο γρήγορο μπορούσε να μας προσφερθεί, ήταν λανθασμένες.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Subscribe to the Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS