ΑρχικήsecurityΟι Anonymous υπόσχονται να επιτεθούν σε ιστοσελίδες του Missouri

Οι Anonymous υπόσχονται να επιτεθούν σε ιστοσελίδες του Missouri

Anonymous Missouri

Στον απόηχο της απόφασης των ενόρκων στο Ferguson να μην παραπέμψουν τον αξιωματικό Darren Wilson για τον θανάσιμο πυροβολισμό του άοπλου Michael Brown, η κολεκτίβα των χάκερ Anonymous δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο υπόσχεται ότι θα επιτεθεί σε κυβερνητικές και τραπεζικές ιστοσελίδες που ανήκουν στην κυβέρνηση του Missouri.

Το βίντεο έχει αναρτηθεί στο YouTube από διαφορετικό “παρακλάδι” της ομάδας χάκερ από αυτό που συμμετείχε στο βίντεο για την Κου Κλουξ Κλαν την περασμένη εβδομάδα.

Αυτή τη φορά, η απειλή έρχεται από μια μυστηριώδη μπάντα που αυτοαποκαλείται GSA AMCF (Ghost Security Anonymous / AnonMafia Cyber Family), και είναι προφανώς εξοργισμένη από την ετυμηγορία των δικαστών.

Απευθυνόμενος στους διαμαρτυρόμενους πολίτες του Ferguson και στις ΗΠΑ, δημιούργησαν ένα βίντεο στο στυλ των Anonymous και το μήνυμα μεταδίδεται μέσω voice-over.

“Οι Anonymous θα στοχεύσουν ιστοσελίδες της κυβέρνησης ή των τραπεζών του Missouri τώρα, και θα πρέπει να αυξήσετε την ασφάλειά σας, γιατί δεν πρόκειται να στεκόμαστε άπραγοι και να παρακολουθούμε εσάς να αφήνετε αυτόν τον άνθρωπο να κυκλοφορεί ελεύθερος”, ακούγεται στο βίντεο από κάποιον που φοράει μια μάσκα του Guy Fawkes. Το συγκεκριμένο βίντεο έχει χρησιμοποιηθεί σε άλλα βίντεο των χακτιβιστών πολλές φορές.

Είναι ασαφές, ωστόσο, τι είναι αυτό που αναμένουν με αυτό το είδος της δράσης, καθώς μια επίθεση DDos (denial-of-service) στις ιστοσελίδες δεν θα οδηγήσει σε αλλαγή της ετυμηγορίας.

Από την άλλη πλευρά, η αρχική ομάδα που μάχεται κατά της Κου Κλουξ Κλαν και έχει τον έλεγχο των λογαριασμών της στο Twitter, δημοσίευσε προσωπικά στοιχεία των φερόμενων αρχηγών, ως μέρος του #OpKKK / #HoodsOff.

https://www.youtube.com/watch?v=FAoFq6b1fLw

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS