ΑρχικήinetΟι Anonymous Hackers κήρυξαν Διαδικτυακό Παγκόσμιο Πόλεμο κατά της κυβέρνησης των ΗΠΑ...

Οι Anonymous Hackers κήρυξαν Διαδικτυακό Παγκόσμιο Πόλεμο κατά της κυβέρνησης των ΗΠΑ – Βίντεο

Anonymous-Hacker-Charged-in-Operation-Payback-Works-for-Twitter

Ορισμένοι hackers των Anonymous έχουν δημοσιεύσει μια νέα δήλωση video, όπου για άλλη μια φορά δηλώνουν «Διαδικτυακό Παγκόσμιο Πόλεμο» κατά της κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών.

Οι χακτιβιστές, προφανώς ξεκίνησαν ίδιες διαμαρτυρίες όπως η OpNSA, OpTPP και OpLastResort, όπου λένε ότι είναι δυσαρεστημένοι για την κατασκοπεία της NSA, τη συμφωνία της Trans-Pacific Partnership (TPP) και την «αδικαιολόγητη» καταδίκη του Jeremy Hammond.

Οι εμπνευστές αυτής της εκστρατείας ισχυρίζονται ότι δεν θέλουν τους οπαδούς τους να ξεκινήσουν διαμαρτυρίες στον πραγματικό κόσμο ή διαδικτυακές, γιατί αυτό δεν έχει βοηθήσει στο παρελθόν.

Οι εμπνευστές της επιχείρησης αναφέρουν: “Ζητάμε από τους ανθρώπους να γνωρίζουν, αφήστε σε εμάς να αντιμετωπίσουμε τον πόλεμο”.

Αυτές τις μέρες δημοσιεύθηκαν πολλά βίντεο στο YouTube από τα φερόμενα μέλη του κινήματος των Anonymous. Ωστόσο, οι περισσότερες από αυτές τις επιχειρήσεις δεν επωφελούνται από την υπερβολική στήριξη, έτσι πεθαίνουν πριν καν αρχίσουν. Μένει να δούμε αν αυτή τη φορά θα είναι διαφορετική.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS