ΑρχικήinetH Microsoft ετοιμάζει αναβαθμισμένη αναζήτηση μουσικών clip στη Bing

H Microsoft ετοιμάζει αναβαθμισμένη αναζήτηση μουσικών clip στη Bing

bing-logo-2013H μηχανή αναζήτησης της Microsoft, Bing, ανακοίνωσε την ενσωμάτωση λειτουργιών που επιτρέπουν στον χρήστη να αποκτήσει πρόσβαση με μεγαλύτερη ευκολία σε περισσότερη μουσική που σχετίζεται με τις προτιμήσεις του.

Ο χρήστης θα μπορεί πλέον να βρίσκει δημοφιλή κομμάτια και να ακούει τραγούδια κατευθείαν από τη σελίδα της μηχανής αναζήτησης.

Πέρα από την ενσωμάτωση του YouTube, η Bing αναζητά μουσικά κομμάτια σε υπηρεσίες όπως το Vimeo, και το MTV ενώ οργανώνει τα βίντεο που βρίσκει σε ένα εύχρηστο, full-screen interface.

To αποτέλεσμα είναι μια εμπειρία αναζήτησης που κοντράρει δυνατά τη Google, προσφέροντας πλούσιο περιεχόμενο στον χρήστη.

Η Microsoft λέει ότι η μηχανή αναζήτησης videoclip περιλαμβάνει 1,7 εκ. τραγούδια, 70.000 καλλιτέχνες και 500.000 album.

Την στιγμή που το YouTube ετοιμάζει μια συνδρομητική έκδοση της δημοφιλούς μουσικής υπηρεσίας οι ανταγωνιστές τής Google προσπαθούν να προσφέρουν μεγαλύτερη πρόσβαση σε μουσική νιώθοντας την πίεση του ανταγωνισμού να αυξάνεται.

 

Πηγή: e-pcmag.gr

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS