Αρχικήinet5 Chrome Apps που αρέσουν και είναι δωρεάν

5 Chrome Apps που αρέσουν και είναι δωρεάν

Το νέο εγχείρημα της Google με τα Chrome Apps αρχίζει να εξελίσσεται, δες 5 Chrome apps που μπορείς να δοκιμάσεις στον δικό σου Chrome browser, δωρεάν και άμεσα. Τα Chrome Apps είναι webapps που συμπεριφέρονται ως κανονικές εφαρμογές για το desktop. Ωστόσο, η Google απαιτεί τη δυνατότητα χρήσης των Chrome Apps σε offline περιβάλλον και αυτή είναι μία βασική διαφορά σε σύγκριση με τις αντίστοιχες εκδόσεις που τρέχουν μέσα από τον browser. Αν και ο αριθμός των διαθέσιμων Chrome Apps αυτή τη στιγμή είναι μικρός, ωστόσο μπορείτε να δοκιμάσετε τις 5 προτάσεις που θα δείτε παρακάτω για πάρετε μια πρώτη γεύση από τη νέα προσπάθεια της Google. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να χρησιμοποιείτε Google Chrome Browser.
WUNDERLIST CHROME APP

5-chrome-apps-02Το Wunderlist είναι ένας έξυπνος to-do manager που έχει ως στόχο να βάλει τις εργασίες σας σε μία τάξη ώστε να τις ολοκληρώνετε γρηγορότερα και πιο μεθοδικά. Το design του Wunderlist Chrome App είναι πανομοιότυπο με την αντίστοιχη desktop εφαρμογή, παρέχει τη δυνατότητα χρήσης offline και συγχρονίζεται αυτόματα μόλις συνδεθείτε. Εναλλακτικά το Wunderlist 2 υπάρχει και για iPhone, iPad.

 POCKET APP FOR CHROME

5-chrome-apps-03

Το Pocket αποτελεί μία από τις καλύτερες λύσεις για read-it-later περιπτώσεις που σας δίνει τη δυνατότητα αποθήκευσης άρθρων και ιστοσελίδων απευθείας στο λογαριασμό σας μέσω του Chrome. Ανοίγοντας την εφαρμογή, το Pocket Chrome App αποθηκεύει αυτόματα όλα τα άρθρα μαζί με τις εικόνες που έχετε επισημάνει έτσι ώστε να μπορείτε να τα διαβάσετε ακόμη και όταν δεν είστε online.
GOOGLE KEEP CHROME APP

5-chrome-apps-04Το Google Keep είναι μία εφαρμογή σημειώσεων της Google που προσφέρει γρήγορη πρόσβαση και αποθήκευση των προσωπικών σας δεδομένων. Απλό στη χρήση και στις δυνατότητες, το Google Keep Chrome App συγχρονίζεται αυτόματα και αποθηκεύει όλες σας τις σημειώσεις για offline χρήση.

 ANY.DO CHROME APP

5-chrome-apps-05

To Any.DO προσφέρει τη δυνατότητα αποθήκευσης των εργασιών σας μέσω του πληκτρολογίου ή φωνής και αυτόματου συγχρονισμού μεταξύ διαφορετικών υπολογιστών, tablets και smartphones. Αν και το Any.DO δε διατίθεται ως desktop εφαρμογή σε όλα τα λειτουργικά, ωστόσο το πρόβλημα λύνεται χάρη στο Chrome App που μπορείτε να εγκαταστήσετε από το Chrome Web Store.

500PX CHROME APP

5-chrome-apps-06

Στο 500px θα βρείτε εντυπωσιακές και όμορφες φωτογραφίες από όλο τον κόσμο μέσα από μια πληθώρα διαφορετικών κατηγοριών. Εγκαθιστώντας το 500px Chrome App θα μπορείτε να αποθηκεύσετε τις φωτογραφίες για να τις δείξετε στους φίλους σας ή να εμπνευστείτε για την επόμενη φωτογραφική σας εξόρμηση.

Πηγή: phonegr.blogspot.gr

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS