Νέο bug στο iOS 12. Πώς το επιλύετε;
infosec

Νέο bug στο iOS 12. Πώς το επιλύετε;

Στην αρχή, το iOS 12 φαινόταν να είναι ένα πιο πετυχημένο update από το iOS 11, αλλά όπως αποδεικνύεται, η...
Read More
infosec rapidalert

5η θέση για την Ελλάδα στο European Cyber Security Challenge 2018

Με μεγάλη επιτυχία επέστρεψε η Εθνική ομάδα που εκπροσώπησε τη χώρα μας στο μεγάλο πανευρωπαϊκό διαγωνισμό κυβερνοασφάλειας European Cyber Security...
Read More
infosec

Εκδήλωση «Απόρρητο Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ασφάλεια στο Διαδίκτυο» την Δευτέρα 29 Οκτωβρίου

H Αρχή Διασφάλισης Απορρήτου των Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ), με την υποστήριξη του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου (Safer Internet), διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση...
Read More
infosec

Κι άλλο σφάλμα διαχείρισης αρχείων επηρεάζει το Windows 10 October Update

Από τότε που κυκλοφόρησε το Windows 10 October update 2018, τα πράγματα έχουν πάει αρκετά άσχημα για τους χρήστες των...
Read More
infosec

Ο γονικός έλεγχος της Apple επιτρέπει την αναζήτηση πορνογραφικού και βίαιου υλικού

Οι γονικοί έλεγχοι της Apple στο iOS 12 είναι μάλλον ασυνεπείς: ορισμένοι όροι που αφορούν στο σεξ είναι μπλοκαρισμένοι, αλλά...
Read More
Latest Posts

O JaguarBoard Mini υπολογιστής έφτασε στο Kickstarter

JaguarBoard-x86-based-Single-Board-Mini-υπολογιστής

Ένας νέος ενιαίος μίνι υπολογιστής που ονομάζεται JaguarBoard, έχει ξεκινήσει στην ιστοσελίδα Kickstarter crowdfunding αυτό το μήνα από την Jaguar Electronic, που προσφέρει έναν μικρό υπολογιστή που είναι εφοδιασμένος με αρχιτεκτονική x86.

Με διαστάσεις μόλις 101,9 x 64,5 το 1,6 χιλιοστά ο Mini υπολογιστής είναι εξοπλισμένος με επεξεργαστή Intel Atom Z3735G που υποστηρίζεται από 1GB μνήμης RAM DDR3L και είναι ικανό να εκτελεί μια ποικιλία από διαφορετικά λειτουργικά συστήματα όπως τα Windows, το Android και το Linux.

Αυτός ο νέος Mini υπολογιστής είναι παρόμοιος με το Raspberry Pi, αλλά βασίζεται στο αρχιτεκτονικό σχέδιο του x86. Οι προγραμματιστές που βρίσκονται πίσω από τον mini υπολογιστή εξηγούν λίγα περισσότερα σχετικά με την έμπνευση του.

«Έχετε ποτέ ευχηθεί για έναν ενιαίο mini υπολογιστή, όπως είναι ο Raspberry Pi, αλλά με καλύτερες επιδόσεις και αρχιτεκτονική x86; Ο JaguarBoard είναι η απάντηση στην ευχή σας! Έχοντας ως βάση του, την αρχιτεκτονική x86 φέρνει στο JaguarBoard καλύτερη απόδοση, με υψηλό επίπεδο επεκτασιμότητας και συμβατότητας. Θα επιτρέπει στους προγραμματιστές και DIYers που έχουν εμπειρία με την αρχιτεκτονική x86 να απολαύσουν το μοναδικό λογισμικό ανάπτυξης του υπολογιστή, χωρίς να χρειάζεται να μάθουν για τα ενσωματωμένα συστήματα, όπως το ARM».

Είστε οι geeks. Είστε οι DIYers. Είστε οι προγραμματιστές. Οπλισμένοι με τη σειρά εργαλείων ανάπτυξης που διατίθενται για την αρχιτεκτονική x86 και παίρνοντας θάρρος από την ανδρεία επεξεργασία που προσφέρει το JaguarBoard, ο μόνος σας περιορισμός είναι η ίδια η φαντασία σας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο JaguarBoard επισκεφτείτε την ιστοσελίδα Kickstarter. Οι προδιαγραφές και η ικανότητα να κάνετε μια υπόσχεση είναι εδώ για μόλις $ 45 για τους πρώτους 60 που θα το κάνουν πρώτοι.

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *