ΑρχικήinetΣύστημα εικονικής πραγματικότητας καταγραφής Teleport και ακουστικά VR

Σύστημα εικονικής πραγματικότητας καταγραφής Teleport και ακουστικά VR

Teleport3-εικονικής-πραγματικότητας

Ένα νέο σύστημα για τη λήψη βίντεο εικονικής πραγματικότητας έχει ξεκινήσει αυτή την εβδομάδα στην ιστοσελίδα crowdfunding Indiegogo, που παρέχει έναν εύκολο τρόπο για να ξαναζήσετε τις αγαπημένες σας αναμνήσεις, χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας εικονικής πραγματικότητας.

Το σύστημα Teleport VR αποτελείται από δύο ακουστικά και κάμερα που είναι συνδεδεμένη με το smartphone σας και υποστηρίζει τόσο τις Android όσο και τις iOS συσκευές με μέγεθος 3-6 ίντσες.

Το νέο σύστημα Teleport με την απλή λήψη μιας συνδυαστικής εφαρμογής που συνάδει με το υλικό, σας επιτρέπει να απολαύσετε την εμπειρία της εικονικής πραγματικότητας όπως ποτέ πριν. Οι προγραμματιστές εξηγούν λίγο περισσότερα για την έμπνευση και το σχεδιασμό του συστήματος VR.

“Οι άνθρωποι αγαπούν να τραβούν φωτογραφίες και βίντεο. Αλλά αυτό που οι άνθρωποι αγαπούν ακόμα περισσότερο είναι οι μνήμες που διατηρούνται σε αυτές τις εικόνες και τα βίντεο. Αυτές οι μνήμες είναι τώρα πλήρως αξιοποιήσιμες στην Teleport 3D φωτογραφική μηχανή, έναν εντελώς νέο τρόπο για να σώσουν τις καλύτερες αναμνήσεις της ζωής τους σε 3D”.

Για να συλλάβετε αυτές τις ιδιαίτερες στιγμές, απλά συνδέστε την κάμερα Teleport 3D στο τηλέφωνό σας και μπορείτε να ξεκινήσετε γυρίσματα. Είναι τόσο εύκολο! Η Teleport 3D κάμερα διαθέτει 2 φακούς που λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο όπως τα μάτια μας βλέπουν τον κόσμο: συλλαμβάνει ό, τι βλέπετε σε 3D. Υπάρχουν μερικά 3D βίντεο που γυρίστηκαν σε 3D κάμερα Teleport. Παρακολουθήστε τα με το Teleport VR Headset για την καλύτερη εμπειρία θέασης. Μπορείτε επίσης να τα παρακολουθήσετε  σε άλλο VR Headset όπως το Google Cardboard.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο σύστημα Teleport VR επισκεφτείτε στην ιστοσελίδα Indiegogo για λεπτομέρειες.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS