ΑρχικήsecurityTo CCleaner 5.13 γίνεται καλύτερο για τα Windows 10

To CCleaner 5.13 γίνεται καλύτερο για τα Windows 10

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να κρατήσετε έναν υπολογιστή σε άριστη κατάσταση και να καταργήσετε τα αρχεία που απλά καταλαμβάνουν περιττό χώρο στις τοπικές μονάδες και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι το CCleaner είναι μια από τις καλύτερες επιλογές.
Μια νέα έκδοση του CCleaner κυκλοφόρησε σήμερα και έρχεται να βελτιώσει τη γενική εμπειρία της εφαρμογής και ακόμη πιο σημαντικό, προσθέτει καλύτερη υποστήριξη για τα Windows 10, το νέο λειτουργικό σύστημα της Microsoft, του οποίου η υιοθέτηση είναι σε άνοδο αυτές τις μέρες.

To CCleaner 5.13 γίνεται καλύτερο για τα Windows 10
Πρώτα απ ‘όλα, ας δούμε τις γενικές βελτιώσεις που φέρνει.
Το CCleaner 5.13 προσθέτει στις δυνατότητές του τον καθαρισμό cache των Opera και Chrome βελτιώνοντας παράλληλα την επέκταση του Google Chrome και τον καθαρισμό cache. Με άλλα λόγια, εάν είστε ένας φανατικός χρήστης του Google Chrome ή έχετε ήδη περάσει στο Opera, το εργαλείο αυτό μπορεί τώρα να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από τα περισσεύματα του browser εύκολα.
Ταυτόχρονα, η νέα έκδοση περιλαμβάνει επίσης βελτιστοποιημένη 64-bit αρχιτεκτονική κατασκευή, η οποία θα οδηγήσει σε σημαντικές βελτιώσεις στην απόδοση και την ταχύτητα. Επιπλέον, περιλαμβάνει βελτιωμένη διαδικασία ελέγχου αυτόματης ενημέρωσης και υποστήριξη κειμένου Unicode.
Για τους χρήστες των Windows 10, η νέα έκδοση 5.13 έρχεται με βελτιωμένο Windows 10 registry cleaning, το οποίο είναι κρίσιμης σημασίας για εκείνους που θέλουν να κάνουν ένα νέο PC να τρέχει με τη μέγιστη ταχύτητα.
Η αίτηση περιλαμβάνει ήδη υποστήριξη για το Microsoft Edge, το προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησης στα Windows 10, οπότε αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε αυτό και να μην πάτε στο Google Chrome ή στο Opera, το CCleaner μπορεί να αφαιρέσει τα ίχνη και τα περιττά αρχεία και από εκεί.
Με όλες αυτές τις βελτιώσεις, το CCleaner γίνεται μια ακόμα πιο προηγμένη λύση για όσους θέλουν μια λύση βελτιστοποίησης του συστήματος με ένα κλικ, αλλά σε περίπτωση που φοβάστε ότι θα χάσετε τις ρυθμίσεις σας ή κάτι τέτοιο, θυμηθείτε να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο ασφαλείας και θα είστε πάντα στην ασφαλή πλευρά.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS