ΑρχικήsecurityΚυκλοφόρησε το CCleaner 4.16 με βελτιωμένη υποστήριξη για Windows 8 64-Bit

Κυκλοφόρησε το CCleaner 4.16 με βελτιωμένη υποστήριξη για Windows 8 64-Bit

img3FileTo CCleaner είναι ένα από τα κορυφαία δωρεάν προγράμματα καθαρισμού, για την απομάκρυνση των περιττών αρχείων από τον υπολογιστή σας, την επιδιόρθωση σπασμένων στοιχείων μητρώου (registry items) και την απεγκατάσταση εφαρμογών, μέσα από ένα απλό και εύχρηστο interface.

H εταιρεία που βρίσκεται πίσω από το δημοφιλές εργαλείο κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες μια σημαντική ενημέρωση, η οποία προσθέτει βελτιωμένη υποστήριξη για Windows 8 64-Bit.

Έτσι οι χρήστες που έχουν εγκαταστήσει ήδη τη «μοντέρνα» έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Microsoft, μπορούν να επωφεληθούν από την ενισχυμένη λειτουργικότητα και τα νέα χαρακτηριστικά.

Η έκδοση 4.16 του CCleaner  προσθέτει βελτιωμένη υποστήριξη για τον Chrome 36, ο οποίος κυκλοφόρησε πρόσφατα, και επιπλέον παρέχει ενισχυμένη λειτουργία εκκαθάρισης για το browsing cache του Firefox,

Η αναβαθμισμένη εφαρμογή ενσωματώνει επίσης μια νέα δυνατότητα επιδιόρθωσης (“Repair”) η οποία είναι πραγματικά χρήσιμη για τους χρήστες που αντιμετωπίζουν προβλήματα με εφαρμογές που δεν λειτουργούν όπως θα έπρεπε. Η επιδιόρθωση θα μπορούσε να βοηθήσει στην επίλυση διαφόρων ζητημάτων λογισμικού, αφήνοντας την απεγκατάσταση ως τελευταία λύση.

Τέλος, η νέα έκδοση του CCleaner, σύμφωνα με τους προγραμματιστές, έρχεται με βελτιωμένη Startup Item tool συμβατότητα, παρέχοντας υποστήριξη για περισσότερα apps, αλλά και μεγαλύτερη δύναμη κατά τη διαχείριση των προγραμμάτων που έχουν ρυθμιστεί να εκτελούνται κατά την εκκίνηση.

Μπορείτε να κατεβάσετε την νέα έκδοση του CCleanerαπό εδώ.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS