ΑρχικήsecurityΙνδοί hackers επιτίθενται σε Πακιστανικά websites

Ινδοί hackers επιτίθενται σε Πακιστανικά websites

Ινδοί hackers επιτίθενται σε Πακιστανικά websites ως αντίποινα για τους ανθρώπους που σκοτώθηκαν στην 9/11.

Για να σηματοδοτήσουν την τέταρτη επέτειο της τρομοκρατικής επίθεσης που έγινε στην Βομβάη και είναι γνωστή ως 9/11, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 26 Νοεμβρίου του 2008, δύο ινδικά hacking groups την περασμένη εβδομάδα στόχευσαν περισσότερα από 130 κυβερνητικά και μη κυβερνητικά websites του Πακιστάν.

Ινδοί hackers επιτίθενται σε Πακιστανικά websites hackers hackers hackers

Μετά τo cyber-attack , φαίνεται ότι η εχθρότητα μεταξύ Πακιστάν και Ινδίας έχει περάσει σε άλλο επίπεδο. Το cyber-attack δεν ήταν κάτι καινούργιο για καμία από τις δύο χώρες.

Το hacker group που ονομάζεται Mallu Cyber Soldiers έχει επιτεθεί σε πολλές πακιστανικές ιστοσελίδες, συμπεριλαμβανομένων των επίσημων κυβερνητικών portals, όπως τα pakistan.gov.pk, president.gov.pk και cabinet.gov.pk, ως απάντηση στην επίθεση κατά της ιστοσελίδας της κυβέρνησης Κεράλα στις 27 Σεπτεμβρίου.

Κατά τη διάρκεια αυτής της επίθεσης, αυτοι οι Πακιστανοί χάκερ εμφάνισαν ένα μήνυμα, επαινώντας το Πακιστάν, μαζί με μια φωτογραφία που απεικόνιζε μια φλεγόμενη Ινδική Σημαία.

Το μήνυμα “Struck By Faisal 1337. Official Website Government of Kerala Hacked! Pakistan Zindabad. We Are Team Pak Cyber Attacker. Security is just an illusion” [«Χτυπήθηκε από τον Faisal 1337. Η Επίσημη ιστοσελίδα της κυβέρνησης της Κεράλα έγινε Hacked! Pakistan Zindabad. Είμαστε ομάδα Pak Cyber Attacker. Η ασφάλεια είναι απλά μια ψευδαίσθηση», δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα.

Tα hacking groups ταυτοποιήθηκαν ως τα as Indian Black Hats (IBH) και Kerala Cyber Warriors (KCW). Και οι δύο πλευρές δήλωσαν πως επιτέθηκαν στους δικτυακούς τόπους για να αποτιμήσουν φόρο τιμής στους νεκρούς που έπεσαν κατά τη διάρκεια του Mumbai attack.

Την ίδια ημέρα, ένα άλλο hacking group IBH επιτέθηκε σε σχεδόν 10 πακιστανικά websites και άλλα domains.

Δείτε ακόμη: Hackers αξιοποιούν το Dropbox για συγκάλυψη των C&C Servers

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS