ΑρχικήinetΗ συσκευή Windows Phone χακαρίστηκε για να τρέξει τα Windows RT

Η συσκευή Windows Phone χακαρίστηκε για να τρέξει τα Windows RT

Windows-RT

Τα Windows RT εντοπίστηκαν να τρέχουν στα Lumia 520 της Nokia

Λένε ότι η έκδοση RT δεν έχει μέλλον στο όραμα της Microsoft, οπότε το λειτουργικό σύστημα που προοριζόταν για tablet λίγο πολύ νεκρώθηκε μετά από την τελευταία ενημέρωση που κυκλοφόρησε το Σεπτέμβριο του τρέχοντος έτους.

Και όμως, η εγκατάσταση των RT σε άλλες συσκευές εξακολουθεί να είναι ένα δύσκολο πράγμα, ειδικά όταν οι εν λόγω συσκευές είναι στην πραγματικότητα Windows Phones.

Το XDA member Wack0Distractor έχει καταφέρει να το κάνει αυτό σε ένα Lumia 520, δείχνοντας στιγμιότυπα, αυτού που φαίνεται να είναι η διαδικασία εγκατάστασης των RT που εκτελείται σε αυτό το μοντέλο.

Σε λεπτομέρειες που προσφέρονται στο post του, το Wack0Disractor εξηγεί ότι αυτό είναι μόνο μια απόδειξη της έννοιας και καθώς κατάφερε να κάνει το πρόγραμμα εγκατάστασης των Windows να εκτελείται στη συσκευή, δεν θα προχωρήσει περαιτέρω με το χακάρισμα ώστε να πάρει το πλήρες λειτουργικό σύστημα για το τηλέφωνο.

Σημείωσε ότι η οθόνη αφής δεν λειτουργεί σε αυτό το έργο, έτσι απαιτείται πρόσθετη εργασία για να φορτώσει τα προγράμματα οδηγούς και τα RT να μπορούν να χρησιμοποιηθούν στα Lumia 520. Κάποιοι άλλοι χάκερ θα μπορούσαν να συνεχίσουν το έργο, είπε, και είναι πιθανώς απλά θέμα χρόνου μέχρι να συμβεί αυτό.

Τα RT ήταν περισσότερο ή λιγότερο ένα πείραμα για τη Microsoft, καθώς το λειτουργικό σύστημα έκανε το ντεμπούτο του το 2012 με το surface RT, το πρώτο tablet στην ιστορία της Redmont. Η ίδια έκδοση του λειτουργικού συστήματος χρησιμοποιήθηκε στο Surface 2, παρά τις επικρίσεις που προέρχονταν από σχεδόν όλους όσους κατηγόρησαν τη Microsoft για την ανάπτυξη ενός λειτουργικού συστήματος που μοιάζει με τα 8, αλλά δεν εκτελεί πλήρως τις εφαρμογές.

Η Microsoft δεν ανακοίνωσε ποτέ το θάνατο των RT, αλλά η εταιρεία αργά αλλά σταθερά τα εγκατέλειψε. Φέτος, όταν τα Windows 10 έλαβαν το πράσινο φως, τα RT έλαβαν μόνο μια μικρή ενημερωμένη έκδοση που περιελάμβανε το αρχικό μενού Έναρξη που δημιουργήθηκε από τη Microsoft, τον Οκτώβριο του 2014 για τα προηγούμενα Windows 10, καθώς και κάποιες άλλες μικρές βελτιώσεις.

Αλλά εκτός από αυτήν την ενημερωμένη έκδοση, όλοι πιστεύουν ότι τα RT είναι ένα project διακοπτόμενο, οπότε το να μπορούν να εκτελούνται σε συσκευές Windows Phone θα μπορούσε να ανοίξει νέες προοπτικές.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS