ΑρχικήinetΑνοιχτό μέτωπο στη ΝΔ|Μεϊμαράκης vs.Σαμαρά μετά το φιάσκο

Ανοιχτό μέτωπο στη ΝΔ|Μεϊμαράκης vs.Σαμαρά μετά το φιάσκο

Μετά το φιάσκο, μετωπική Μεϊμαράκη-Σαμαρά στη ΝΔ

Μετετέθη σε επίπεδο κορυφής σήμερα ο εμφύλιος στη ΝΔ. Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης άφησε αιχμές εναντίον του Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος απάντησε με σφοδρότητα και βαρείς υπαινιγμούς. Αφορμή, η εταιρεία που απέτυχε να κάνει τις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου.

Ανοιχτό μέτωπο στη ΝΔ|Μεϊμαράκης vs.Σαμαρά μετά το φιάσκο

Μετά από σιωπή μιας μέρας μετά το φιάσκο της εκλογής, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης φάνηκε διατεθειμένος να παραιτηθεί από μεταβατικός πρόεδρος, για να διευκολύνει τη διαδικασία εκλογής, και ζήτησε από τον Απόστολο Τζιτζικώστα να παραιτηθεί από περιφερειάρχης και από τους άλλους δύο συνυποψηφίους του να παραιτηθούν από κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι.

Ωστόσο, σε ιδιαίτερα έντονο ύφος άνοιξε δημόσια μέτωπο με τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, αφήνοντας αιχμές για ανάμειξή του στο θέμα της εταιρείας που απέτυχε να κάνει την εσωκομματική εκλογή νέου προέδρου.

Οι δηλώσεις του κ. Μεϊμαράκη σήμερα το πρωί, μπροστά στα γραφεία της ΝΔ.

Η εκκωφαντική σιωπή μου ήταν μήνυμα θλίψης και συγγνώμης στους Νεοδημοκράτες που πληγώσαμε
Θα καλέσω τον κ. Πλακιωτάκη, τον γραμματέα της ΚΟ, να ορίσει συνεδρίαση
Δεν είμαι γατζωμένος σε καρέκλες, είμαι διατεθειμένος να παραιτηθώ από μεταβατικός πρόεδρος, πρέπει να παραιτηθεί και ο κ. Τζιτζικώστας από περιφερειάρχης και οι συνυποψήφιοί μου από κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι

«Σε αυτή τη διαδικασία προσήλθα με σεβασμό στους συνυποψηφίους μου και στη διαδικασία και γι’ αυτό δεν έκανα και πολλές εμφανίσεις. Δεν απάντησα πολλές φορές και σε διάφορες προκλήσεις προσωπικές που δέχθηκα», είπε και πρόσθεσε: «Χθες δεν μίλησα καθόλου και κάποιοι δεν κατάλαβαν ότι η εκκωφαντική σιωπή μου ήταν μήνυμα θλίψης και συγγνώμης προς τους Νεοδημοκράτες. Ενώ είμαστε όλοι στο ίδιο καράβι, οι συνάδελφοι βρήκαν το θέμα της τεχνικής βλάβης ως πεδίο αντιπαράθεσης και προσωπικής επίθεσης, ενώ και οι ίδιοι γνώριζαν τα πάντα».

Καθαρά τεχνικό το ζήτημα, δεν έπρεπε να πολιτικοποιηθεί
Ολοι γνώριζαν τη συγκεκριμένη εταιρεία που θα έκανε την εκλογή
Βρίσκω πολύ υποκριτικό να δείχνουν ότι δεν γνώριζαν ή να ζητούν την παραίτηση του προέδρου
Να θυμίσω ότι όταν παρενέβην για τις διαδικασίες, πολλοί είπαν ότι δεν είναι θέμα του προέδρου
Οταν έγινε διαγωνισμός για εταιρεία, ελέχθη ότι είναι η εταιρεία που θα κάνει καλά τη δουλειά της
Άκουσα τον Βορίδη να λέει να ζητήσω συγγνώμη, εκείνος όμως την ήξερε την εταιρεία και δικηγορικά. Οι άρτι αφιχθέντες να σέβονται λίγο αυτούς που έχουν δώσει τη ζωή τους για το κόμμα και να είναι πιο προσεκτικοί.

 

 

 

Μετά το φιάσκο, μετωπική Μεϊμαράκη-Σαμαρά στη ΝΔ Μετετέθη σε επίπεδο κορυφής σήμερα ο εμφύλιος στη ΝΔ. Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης άφησε αιχμές εναντίον του Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος απάντησε με σφοδρότητα και βαρείς υπαινιγμούς. Αφορμή, η εταιρεία που απέτυχε να κάνει τις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου.

 

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ: http://www.iefimerida.gr/news/237159/meta-fiasko-metopiki-meimaraki-samara-sti-nd

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS