ΑρχικήinetΗ Apple αναγκάστηκε να αφαιρέσει το σλόγκαν του iPhone 6s

Η Apple αναγκάστηκε να αφαιρέσει το σλόγκαν του iPhone 6s

iPhone-6s-The-Only-Thing-That’s-Changed-Is-Everything

Η Apple πάντα βρίσκει πιασάρικα συνθήματα και ετικέτες για τα προϊόντα της και το iPhone 6s και 6s Plus δεν αποτελεί εξαίρεση σε αυτόν τον κανόνα. “Το μόνο πράγμα που έχει αλλάξει είναι τα πάντα”, ισχυρίζεται η Apple , αν και όλοι γνωρίζουμε ότι οι διαφορές μεταξύ του iPhone 6 και του 6S δεν είναι πραγματικά εντυπωσιακές.

Και είναι αυτή η μικρή διαφορά μεταξύ των παλαιών και των νέων μοντέλων που προκαλεί το πρόβλημα για την Apple στην Κίνα, καθώς οι τοπικές αρχές βρίσκονται πολύ κοντά στην επιβολή προστίμων στην εταιρεία για ψευδή διαφήμιση.

Μια έκθεση από το Sina News αποκαλύπτει ότι ένας Κινέζος δικηγόρος έχει αποφασίσει να προχωρήσει σε νομικά μέτρα εναντίον της Apple και της China Mobile, του φορέα που πουλάει πραγματικά το iPhone στη χώρα και η οποία τοποθέτησε το προαναφερθέν σύνθημα στην ιστοσελίδα της, διότι παραβιάζει ένα νέο νόμο για τη διαφήμιση .

Δεν υπάρχουν πλέον υπερθετικοί όροι

Ζητώντας την αποκατάσταση των περίπου $ 3.000 (2850 ευρώ), ο δικηγόρος αναφέρει τον νέο νόμο που απαγορεύει στις επιχειρήσεις να χρησιμοποιούν παραπλανητικά ή ψευδή λόγια, δηλώνοντας ότι είναι δυνατόν ένα πρόστιμο περίπου 200.000 γιέν ($ 31.000 / 29.500 ευρώ) για όσους παραβιάζουν τους κανονισμούς αυτούς. Ο νόμος τέθηκε σε ισχύ την 1η Σεπτεμβρίου του τρέχοντος έτους και απαγορεύει οι επιχειρήσεις να χρησιμοποιούν υπερθετικούς όρους όπως «το καλύτερο» και «περισσότερο», σύμφωνα με το ZDNet.

Η China Mobile έχει ήδη αφαιρέσει το σύνθημα του iPhone από τη σελίδα της, αλλά η Apple China εξακολουθεί να το χρησιμοποιεί, γεγονός που αυξάνει τις πιθανότητες να πάρει ένα πρόστιμο.

Με άλλα λόγια, δηλώνοντας ότι «όλα άλλαξαν» πρέπει να το εννοούμε πραγματικά, οπότε αν υπάρχει ένα ενιαίο πράγμα που είναι το ίδιο για το νέο iPhone, όταν το συγκρίνει με το προηγούμενο μοντέλο, οι πιθανότητες είναι ότι στην Apple μπορεί να επιβληθεί πρόστιμο.

Η εταιρεία δεν έχει ακόμη εκδώσει ανακοίνωση για το θέμα αυτό, αλλά με δεδομένο το γεγονός ότι το σύνθημα του iPhone 6s είναι ακόμα εκεί στην κινεζική ιστοσελίδα της, η εταιρεία δεν φαίνεται να φοβάται την παραβίαση αυτού του νέου νόμου.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS