ΑρχικήinetΗ Microsoft αγοράζει την ισραηλινή εταιρία ασφαλείας Secure Islands

Η Microsoft αγοράζει την ισραηλινή εταιρία ασφαλείας Secure Islands

microsoft-logo-redwest-a-100611028-secure islands

H τεχνολογία Secure Islands θα ενσωματωθεί στις υπηρεσίες Azure

Η Microsoft μόλις ανακοίνωσε ότι αγόρασε την ισραηλινή εταιρεία ασφάλειας Secure Islands, και παρόλο που η εταιρεία δεν παρέχει καμία λεπτομέρεια σχετικά με τους όρους της συμφωνίας, οι πηγές που είναι κοντά στο θέμα αναφέρουν τιμή κτήσης κάπου μεταξύ 77 $ και 150 εκατομμύρια $ (71 € εκατομμύρια και € 139 εκατομμύρια).

Η Redmond φαίνεται να είναι σε ξεφάντωμα αγορών αυτές τις μέρες στο Ισραήλ, καθώς η Secure Islands είναι η τρίτη εταιρεία που έχει αγοράσει σε μόλις 12 μήνες. Πέρυσι, ανέλαβε την εταιρεία ασφάλειας cloud Aorato, ενώ νωρίτερα αυτό το έτος, ολοκλήρωσε την εξαγορά της Adallom.

Αλλά η απόκτηση της Secure Islands φαίνεται να έχει νόημα, δεδομένου ότι η ισραηλινή εταιρεία ήδη προσφέρει λύσεις ασφαλείας για το Office 365 και προϊόντα Azure Cloud. Έχει ένα εντυπωσιακό χαρτοφυλάκιο πελατών, συμπεριλαμβανομένης της UBS, OSRAM, Vodafone και Credit Suisse.

Πλήρης ενσωμάτωση στο Azure

Και αυτό είναι ακριβώς αυτό που η Microsoft σχεδιάζει να κάνει στη συνέχεια και οι Takeshi Numoto, Corporate Vice President, Enterprise Cloud και Marketing, έχει επιβεβαιώσει ότι η τεχνολογία που αγοράστηκε, στη συνέχεια θα ενσωματωθεί στην Υπηρεσία Διαχείρισης δικαιωμάτων Azure.

Επιπλέον, η εταιρεία λέει, ότι θα βοηθήσει την προσφορά αυξημένης ασφάλειας στους πελάτες της σε ένα ευρύτερο φάσμα υπηρεσιών, όπως το Azure και το Office 365, αλλά και λύσεις τρίτων κατασκευαστών για τις Windows, iOS ή Android συσκευές.

“Η εξαγορά αυτή επιταχύνει την ικανότητά μας να βοηθήσουμε τους πελάτες να διασφαλίσουν τα δεδομένα της επιχείρησής τους οπουδήποτε και να είναι αποθηκευμένα – σε όλη την εσωτερική εγκατάσταση συστημάτων, τις υπηρεσίες cloud της Microsoft Azure, όπως και το Office 365, υπηρεσίες τρίτων, καθώς και κάθε Windows, iOS ή Android συσκευή. Οι νέες αυτές δυνατότητες, σε συνδυασμό με την ταξινόμηση δεδομένων στα Windows και το Office 365, θα παρέχονται στους πελάτες μας με την πιο ολοκληρωμένη λύση προστασίας δεδομένων της βιομηχανίας, “εξηγεί ο Numoto.

Η απόκτηση του Secure Islands εξακολουθεί να υπόκειται σε ρυθμιστική έγκριση, αλλά το πράσινο φως θα πρέπει να δοθεί σύντομα ώστε να αφήσει τη Microsoft να προχωρήσει με τα σχέδιά της για την ενσωμάτωση των λύσεων ασφαλείας στα δικά της προϊόντα.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS