ΑρχικήinetΑποκαλυπτήρια για το Εκπαιδευτικό πακέτο TheMotionKit Arduino

Αποκαλυπτήρια για το Εκπαιδευτικό πακέτο TheMotionKit Arduino

startup-shares-sneak-peek-of-fascinating-themotionkit-3

Όποιος θέλει να μάθει περισσότερα για την πλατφόρμα Arduino και ειδικά για το CNC motion μπορεί να ενδιαφέρεται για μια νέα σειρά εκπαιδευτικών πακέτων που έχουν δημιουργηθεί από το TheMotionKit.

Το TheMotionKit προσφέρει Lego-esque do-it-yourself εξαρτήσεις που παρέχουν μια εικονική αίθουσα διδασκαλίας για τους κατασκευαστές και προγραμματιστές όλων των ηλικιών και εμπειριών. Για να μάθετε περισσότερα για το τι μπορείτε να περιμένετε ότι θα λάβετε με το κουτί μπείτε στην επίσημη ιστοσελίδα.

Ο μηχανογραφημένος ψηφιακός έλεγχος (CNC) είναι η διαδικασία που επιτρέπει στους υπολογιστές να οδηγούν με ακρίβεια την κίνηση σε ποικίλες εφαρμογές όπως 3D εκτύπωση, άλεση, και χαρακτική με λέιζερ. Είναι ένα από τα στοιχεία οδήγησης στην κίνηση κατασκευαστή. Μέχρι σήμερα, υπάρχουν χιλιάδες πόροι – hardware, software και firmware – αλλά απαιτούν ένα ορισμένο επίπεδο γνώσεων και δεν είναι όλα συμπεριλαμβανόμενα.

Το TheMotionKit αναπτύχθηκε ως ένα κοινό σημείο μεταξύ του hardware και της εκπαίδευσης για να παρέχει μια ολοκληρωμένη, αλλά και διασκεδαστική και εύκολη λύση, επιτρέποντας στους κατασκευαστές όλων των ηλικιών και εμπειριών να κατακτήσουν τη μηχανογραφική κίνηση.

Ένα ενιαίο πακέτο παρέχει ένα κοινό σημείο εκκίνησης για όλους τους χρήστες: καμία προμήθεια εξαρτημάτων μαζί, αναμονή εβδομάδων, για να ανακαλύψουν τελικά ότι ορισμένα υλικά ήταν ασύμβατα ή ανακριβή. Το κιτ περιλαμβάνει την Motion Blocks, γραμμικές ράγες, ρουλεμάν, ιμάντες, τροχαλίες, μικρο-ελεγκτή, κινητήρες, και διάφορα άλλα υλικά. (Σημείωση: το τροφοδοτικό 24VDC 5A δεν περιλαμβάνεται αλλά μπορεί να προμηθευτεί οικονομικά από ένα τοπικό κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών.)

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο TheMotionKit επισκεφθείτε την ιστοσελίδα Kickstarter για λεπτομέρειες και για να κάνετε μια κράτηση ώστε να κατέχετε ένα, από την πρώτη κιόλας γραμμής παραγωγής από $ 179.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS