Αρχικήinet3RDi: Τι μπορεί να κάνει ένα τρίτο μάτι στο μέτωπό σας;

3RDi: Τι μπορεί να κάνει ένα τρίτο μάτι στο μέτωπό σας;

3rdiTEKΌταν το Google Glass απέτυχε, το να κολλήσεις μια φωτογραφική μηχανή στη μέση του κεφαλιού σου μπορεί να είναι το επόμενο βήμα. Ή τουλάχιστον αυτό φαίνεται να είναι το όραμα των ιδρυτών της 3rdiTEK, που κατασκεύασαν το αξεσουάρ κεφαλής 3RDi.

Η εταιρεία που βρίσκεται στο Μόντρεαλ, ξεκίνησε μια εκστρατεία στο Indiegogo την Τρίτη, που όμως δεν έχει ακόμα πάρα πολλούς υποστηρικτές.

Η ιδέα είναι πολύ απλή. Υπάρχει μια κάμερα μόνιμα δεμένη στη μέση του κεφαλιού σας. Είναι σαν μια στέκα. Η κάμερα έχει αυτόματη εστίαση και είναι υψηλής ευκρίνειας.

Όποτε θέλετε να τραβήξετε μια φωτογραφία, ακουμπάτε τη στέκα. Μπορείτε ακόμη και να δημοσιεύσετε άμεσα τη φωτογραφία στο αγαπημένο σας κοινωνικό δίκτυο.

«Αυτό που βλέπετε είναι αυτό που παίρνετε», δήλωσε ο συν-ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Michael Khalil σε ένα βίντεο στο YouTube.

Αναφερόταν στο ίδιο το προϊόν. Αλλά αυτό που πολλοί μπορεί να δουν είναι ένα προϊόν που έχει πολλές ομοιότητες με το Google Glass, κάτι που μπορεί να τους εκνευρίζει.

Αυτό το ζευγάρι γυαλιά θεωρήθηκε από πολλούς ως απλά ανατριχιαστικό. Μάλιστα η Google έφτασε στο σημείο να αποδεχθεί ότι ίσως αυτό δεν ήταν κάτι που οι καταναλωτές ήθελαν.

Πολλοί χρήστες μάλιστα το αποκάλεσαν «Glassholes».

Η 3rdiTEK δεν σκέφτηκε ότι μπορεί να έχει μια παρόμοια αντίδραση;

Ένας εκπρόσωπος της εταιρείας ανέφερε: «Το Google Glass δεν είναι ότι καλύτερο έχει κυκλοφορήσει σε techwear. Είναι μια τεχνολογία που εμποδίζει το χρήστη, δεδομένου ότι χρειάζεται τη συνεχή προσοχή του».

Αυτό έρχεται σε αντίθεση, όπως είπε, με το 3RDi επειδή «η ευελιξία του 3RDi είναι καταπληκτική. Μπορείτε να παίξετε μπάσκετ και καταγράψετε το παιχνίδι σας. Είναι βασικά σαν να συγκρίνουμε ένα PC (Google Glass) με ένα Mac (3RDi)».

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS