ΑρχικήsecurityAnonymous: Εορταστική αποκάλυψη 1000 KKK μελών

Anonymous: Εορταστική αποκάλυψη 1000 KKK μελών

Οι Anonymous σχεδιάζουν μια εορταστική αποκάλυψη των νέων μελών Κου Κλουξ Κλαν (ΚΚΚ) σχετικά με την επέτειο του ενός έτους από τις διαδηλώσεις στο Ferguson που ακολούθησαν την απόφαση του δικαστηρίου στην υπόθεση Michael Brown στις 24 Νοεμβρίου 2014.

Anonymous: Εορταστική αποκάλυψη 1000 KKK μελών

Σύμφωνα με τον λογαριασμό Twitter που δημιουργήθηκε ειδικά για την επιχείρηση KKK, η ομάδα των χάκερς ήταν απασχολημένη δουλεύοντας όλο το χρόνο και κατάφεραν να αποκτήσουν πρόσβαση σε ένα νέο KKK Twitter λογαριασμό από όπου εξάγονται δεδομένα για περίπου 1.000 μέλη της συγκεκριμένης ομάδας.

«Κου Κλουξ Κλαν, ποτέ δεν σταματήσαμε να σας παρακολουθούμε», λέει η ομάδα σε πρόσφατη ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε στο Pastebin. “Μετά από στενή παρακολούθηση για τόσο πολύ καιρό, αισθανόμαστε σίγουροι ότι το να εφαρμόσουμε διαφάνεια στα οργανωτικά σας κύτταρα είναι η σωστή και απλά η κατάλληλη και μόνο πορεία δράσης. Είστε αποτρόπαιοι. Εγκληματικοί. Είστε περισσότερο από εξτρεμιστές. Είστε κάτι περισσότερο από ό, τι μια ομάδα μίσους. Μπορείτε να λειτουργήσετε πολύ περισσότερο σαν τρομοκράτες και θα πρέπει να αναγνωριστείτε ως τέτοιοι.»

Η πλήρης δήλωση των Anonymous είναι ενσωματωμένη στο τέλος αυτού του άρθρου.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που Ανώνυμος ανέλαβε τα όπλα εναντίον της ΚΚΚ, καθώς μόλις πριν από μία εβδομάδα, ένα από τα μέλη της, υπερασπίστηκε μια γυναίκα που παρενοχλούνταν  στο Twitter από χρήστες που συνδέονταν με την KKK.

Οι Anonymous, επίσης, κατάφεραν να παραβιάσουν έναν από τους επίσημους λογαριασμούς της ΚΚΚ το περασμένο έτος, περίπου γύρω στις Νοεμβριανές εξεγέρσεις στο Ferguson. Τότε, ένας κλάδος της Κου Κλουξ Κλαν, η παραδοσιοκρατικοί αμερικανοί Ιππότες της Κου Κλουξ Κλαν (TAKKKK), εκτόξευαν απειλές ότι θα ασκήσουν θανατηφόρα βία κατά των διαδηλωτών.

Η ομάδα χάκαρα τον λογαριασμό τους στο Twitter και στη συνέχεια εξέθεσε μερικές από τις πραγματικές ταυτότητες των μελών τους. Μερικοί από αυτούς τους ανθρώπους ήταν μέλη του Αστυνομικού Τμήματος του Ferguson.

Operation KKK

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS