ΑρχικήinetΗ Intel αποσύρει όλα τα McAffee SaaS Email Security προϊόντα

Η Intel αποσύρει όλα τα McAffee SaaS Email Security προϊόντα

intel mcaffeeΠρος το τέλος της περασμένης εβδομάδας, η Intel ανακοίνωσε τα σχέδιά της να σταματήσει την πώληση των προϊόντων της McAffee SaaS (Security-as-a-Service) e-mail security, τοποθετώντας ένα χρονονδιάγραμμα EOL για μια σειρά υπηρεσιών.

Τα προϊόντα που επηρεάζονται είναι τα E-mail Archiving, Email Encryption, Email Protection & Continuity της McAffee.

Τα σχέδια της εταιρείας προβλέπουν ότι θα σταματήσει να επιτρέπει σε νέους πελάτες να παραγγέλνουν και να προμηθεύονται τα προϊόντα, ξεκινώντας από τις 11 Ιανουαρίου του 2016, αλλά θα επιτρέπει στους ήδη υπάρχοντες χρήστες να ανανεώνουν τις ήδη υπάρχουσες συνδρομές τους έως και τις 11 Ιανουαρίου του 2019.

Ανάλογα με τον αριθμό των πελατών για την κάθε υπηρεσία, η Intel δεν αποκλείει ενδεχόμενη παράταση της παροχής υποστήριξης των υπηρεσιών μέχρι και το 2021, παρόλ’ αυτά η εταιρεία συμβουλεύει ότι οι webmasters θα πρέπει να μεταβούν σε άλλες λύσεις στο ενδιάμεσο διάστημα.

Η εταιρεία προτείνει την υπηρεσία της Proofprint ως μια εναλλακτική λύση, και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την άυξηση των πωλήσεων της συγκεκριμένης εταιρείας κατά 18% μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας αυτής!

“Εργαζόμαστε για να δημιουργήσουμε ένα ολοκληρωμένο σύστημα που θα προσφέρει ταχύτερη προστασία, ανίχνευση και διόρθωση. Για να δημιουργήσουμε αυτό το σύστημα ασφαλείας, επενδύουμε σε λύσεις για τα endpoint, cloud, την ανίχνευση απειλών και διαχείριση τα οποία θα διασφαλίσουν την ασφάλεια του endpoint, του cloud αλλά και όλων των δεδομένων που θα διέρχονται από αυτά, “δηλώνει η Intel, δικαιολογώντας την πρόσφατη απόφασή της. “Η αύξηση των επενδύσεων μας σε αυτούς τους κρίσιμους τομείς απαιτούν το τέλος της συνεργασίας μας με κάποιους άλλους τομείς προϊόντων, όπως οι λύσεις ασφάλειας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της McAfee .”

Η εταιρεία υπόσχεται επίσης να κυκλοφορήσει μια σειρά από οδηγίες για να βοηθήσει τους πελάτες της να μεταφέρουν τις τρέχουσες υπηρεσίες τους σ’ αυτές της Proofprint.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS