ΑρχικήinetVeritas: Aξιοποιήστε τη δύναμη των πληροφοριών σας

Veritas: Aξιοποιήστε τη δύναμη των πληροφοριών σας

 

Veritas LogoΟι λύσεις της Veritas βοηθούν τους οργανισμούς να αξιοποιήσουν τη δύναμη των πληροφοριών τους

H Veritas προσφέρει κορυφαίες λύσεις που καλύπτουν όλες τις πλατφόρμες, εξασφαλίζοντας backup και recovery, επιχειρησιακή συνέχεια, καθώς και διαδικασίες αποθήκευσης και διακυβέρνησης πληροφοριών.

Οι λύσεις της Veritas Technologies Corporation – software και hardware – επιτρέπουν στο 86% των ανά τον κόσμο εταιρειών του Fortune 500, να προστατεύουν, να αναγνωρίζουν και να διαχειρίζονται τα δεδομένα τους, μέσα στα μεγαλύτερα και πιο περίπλοκα ετερογενή περιβάλλοντα στον κόσμο, από τα παραδοσιακά data centers, μέχρι και τα αχανή ιδιωτικά, δημόσια ή υβριδικά περιβάλλοντα cloud.
Η Symantec Corp. (NASDAQ: SYMC), ανακοίνωσε πρόσφατα ότι έχει καταλήξει σε συμφωνία για τη μεταβίβαση της δραστηριότητας διαχείρισης και διαθεσιμότητας πληροφοριών, γνωστής ως Veritas, αντί 8 δισ. δολαρίων, σε μια ομάδα επενδυτών με επικεφαλής το Carlyle Group μαζί με την GIC και άλλους επενδυτές. Η διαδικασία, αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι την 1η Ιανουαρίου 2016.
Οι λύσεις της εταιρείας έχουν ήδη μια μακρά και επιτυχημένη πορεία στην ελληνική αγορά. Μετά την ολοκλήρωση της πώλησης από την Symantec, οι λύσεις της θα συνεχίσουν να αντιπροσωπεύονται και να προωθούνται στην τοπική αγορά, από μια εξειδικευμένη και έμπειρη ομάδα, μέσω των συνεργατών του καναλιού διανομής. Το κανάλι συνεργατών της εταιρείας στην Ελλάδα κάνει διαρκείς και σημαντικές επενδύσεις για την απόκτηση διεθνούς κλάσης τεχνικών δεξιοτήτων, οι οποίες αποτελούν πλέον σημείο αναφοράς για πολλούς άλλους. Η παρουσία της θα ενισχυθεί με συνεχείς επενδύσεις για την ανάπτυξη της δραστηριότητας, τόσο στην Ελλάδα όσο και σε περιφερειακό επίπεδο.

«Είμαστε πεπεισμένοι ότι η ελληνική αγορά παρουσιάζει σημαντικές ευκαιρίες ανάπτυξης των δραστηριοτήτων μας στους τομείς που καλύπτει το χαρτοφυλάκιο λύσεων της Veritas. Η τεχνογνωσία που υπάρχει στην ελληνική αγορά είναι εξαιρετική και διαθέτει μια σημαντική δυναμική για να τροφοδοτήσει περαιτέρω την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων μας. Συνεπώς, στο πλαίσιο αυτό, οι συνάδελφοί μας στην Αθήνα έχουν πλέον αναβαθμισμένους και πιο σημαντικούς ηγετικούς ρόλους, με ευρύτερη περιφερειακή κάλυψη. Από κοινού, με τους συνεργάτες και τους πελάτες μας εδώ, έχουμε δεσμευτεί να συνεχίσουμε να ενισχύουμε την ηγετική θέση της εταιρείας στην αγορά και να κερδίσουμε επιπλέον μερίδια στην περιοχή» δήλωσε ο Vasile Aniculăesei, Territory Manager της εταιρείας.

Η ανάγκη για τις λύσεις που παρέχει η εταιρεία δεν ήταν ποτέ μεγαλύτερη. Η ανεξέλεγκτη αύξηση των δεδομένων αποτελεί μια δαπανηρή επιβάρυνση και έναν δυνητικό κίνδυνο για την ασφάλεια, βοηθούν τους πελάτες να αναγνωρίσουν τις πληροφορίες υψηλής αξίας, που είναι “θαμμένες” βαθιά μέσα στις επιχειρησιακές αποθήκες δεδομένων. Η εταιρεία έχει τη δυνατότητα να αναγνωρίσει ποιες είναι οι πληροφορίες υψηλής αξίας και να δώσει στις επιχειρήσεις πρόσβαση σε αυτές, με τέτοιο τρόπο που οδηγεί σε στρατηγικής και τεκμηριωμένες λήψεις αποφάσεων.

red
Σχετικά με την Veritas Technologies Corporation
Η Veritas Technologies Corporation, η εταιρεία που θα προκύψει μετά τον πλήρη διαχωρισμό από την Symantec, συνεισέφερε έσοδα 2,6 δισ. δολαρίων κατά το οικονομικό έτος 2015 και κατέχει ηγετική θέση σε μια αγορά που σήμερα εκτιμάται στα 11 δισ. δολάρια. Με βάση στο Mountain View της Καλιφόρνια, η Veritas απασχολεί περίπου 7.800 υπαλλήλους σε 37 χώρες.
Περισσότερα στο www.veritas.com

Σχετικά με την Symantec Corp.
Η Symantec Corporation (NASDAQ:SYMC) ειδικεύεται στην προστασία των πληροφοριών βοηθώντας τους ανθρώπους, τις επιχειρήσεις και τις κυβερνήσεις που αναζητούν την ελευθερία να ξεκλειδώσουν τις ευκαιρίες που προσφέρει η τεχνολογία – οποτεδήποτε και οπουδήποτε. Η εταιρεία ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 1982 και βρίσκεται στη λίστα του Fortune 500, ενώ λειτουργεί ένα από τα μεγαλύτερα παγκόσμια δίκτυα έξυπνων δεδομένων, παρέχοντας προηγμένες λύσεις για την ασφάλεια, τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και τη διαθεσιμότητα πληροφοριών ζωτικής σημασίας οπουδήποτε κι αν αυτές βρίσκονται αποθηκευμένες, είναι προσβάσιμες ή ανταλλάσσονται. Η εταιρεία απασχολεί πάνω από 19.000 εργαζόμενους σε περισσότερες από 50 χώρες. Το 99% των εταιρειών της λίστας Fortune 500 είναι πελάτες της. Κατά το οικονομικό έτος 2015 η Symantec κατέγραψε έσοδα ύψους 6,5 δισ. δολαρίων. Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία και τα προϊόντα της, θα βρείτε στο www.symantec.com ή στο http://www.symantec.com/social/.

 

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS