ΑρχικήinetΝέες ενημερώσεις App εμφανίστηκαν στα Windows 10

Νέες ενημερώσεις App εμφανίστηκαν στα Windows 10

App-windows 10

Οι Φωτογραφίες και το Get Office App απέκτησαν νέες εκδόσεις για τα Windows 10

Η Microsoft κυκλοφόρησε σήμερα τις νέες ενημερώσεις app για τα Windows 10, οπότε οι καταναλωτές οι οποίοι έχουν ήδη εγκαταστήσει το νέο λειτουργικό σύστημα, συνιστάται να μπουν στο κατάστημα και να κοιτάξουν στα Downloads και στο τμήμα ενημερώσεων για να πάρουν τις νέες εκδόσεις, το συντομότερο δυνατό.

Υπάρχουν δύο ενημερώσεις σε αναμονή για λήψη αυτή τη στιγμή, που ονομάζονται Get Office και Φωτογραφίες, αλλά ως συνήθως, δεν υπάρχουν διαθέσιμες  λεπτομέρειες σχετικά με τα App, γι ‘αυτό είναι δύσκολο να πούμε τι ακριβώς έχει αλλάξει σε αυτές τις εκδόσεις.

Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι η Microsoft αποκάλυψε το Office 2016 νωρίτερα σήμερα, η νέα ενημερωμένη έκδοση του Get Office μπορεί να σχετίζεται με αυτή την έκδοση, βοηθώντας σας να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε τη νέα εφαρμογή παραγωγικότητας για τα Windows 10 στον υπολογιστή σας.

Και μιλώντας για το Office 2016, είναι πλήρως συμβατό με τα Windows 10 και η Microsoft επίσης, προσφέρει μια δωρεάν έκδοση της εφαρμογής για συσκευές με οθόνη 10-ιντσών ή μικρότερες. Η δωρεάν εφαρμογή Office προσφέρεται ως μια καθολική εφαρμογή και λειτουργεί σε υπολογιστές, ταμπλέτες, smartphones και “τρέχει” το νέο λειτουργικό σύστημα. Επιπλέον, είναι πλήρως βελτιστοποιημένη για την αφή και μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς  ποντίκι και πληκτρολόγιο.

Παρά την έλλειψη της έκδοσης λεπτομερειών, εξακολουθεί να συνιστάται οι χρήστες  να ενημερώνουν τις εφαρμογές τους, το συντομότερο δυνατόν, επειδή είναι πιθανό να διορθωθούν σφάλματα και να βελτιωθούν οι αποδόσεις, που συμβάλλουν σε μια πολύ καλύτερη εμπειρία στα Windows 10.

Πιο σημαντικές ενημερώσεις app αναμένονται σύντομα, δήλωσε ο Joe Belfiore, οπότε θα πρέπει να ρίχνετε μια ματιά στο κατάστημα κάθε μέρα για να μαθαίνετε τι νέο υπάρχει.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS