ΑρχικήinetGalaxy Note 5: Επιβεβαιώνει το τέλος της αποσπώμενης μπαταρίας

Galaxy Note 5: Επιβεβαιώνει το τέλος της αποσπώμενης μπαταρίας

samsung galaxy note 5Samsung Galaxy Note 5: Είτε το θέλαμε είτε όχι, όλοι γνωρίζαμε πως κάποια μέρα θα συνέβαινε. Αφού η Samsung “ξεφορτώθηκε” την επεκτάσιμη αποθήκευση με SD και την αποσπώμενη μπαταρία στο Galaxy S6, ήταν σχεδόν σίγουρο πως αυτές οι αλλαγές θα επεκτέινονταν και στην σειρά Galaxy Note. Κάποιοι ήλπιζαν πως η εταιρεία θα έβρισκε έναν τρόπο να κρατήσει τα features ανέπαφα για τους hardcore χρήστες, αλλά όπως δείχνουν τα πράγματα και σύμφωνα με φωτογραφίες του νέου Galaxy 5 Note που δημοσιεύθηκαν στο Droid Life, δεν συνέβη κάτι τέτοιο.

φωτογραφίες αποκαλύπτουν μια μεγαλύτερου μεγέθους εκδοχή, σχεδιασμένη από γυαλί και μέταλλο, όπου η Samsung έχει διατηρήσει την υποδοχή για το signature S pen stylus  στο κάτω αριστερό πλαίσιο. Η πίσω επιφάνεια του τηλεφώνου εμφανίζεται κάπως πιο κυρτή απ’ αυτή του Galaxy S6, αλλά  κατά τ’ άλλα πρόκειται για μια  πιο «phablet» εκδοχή της συσκευής.

Οι πηγές του Droid Life αναφέρουν πως  το Note 5 διαθέτει μπαταρία 3000mAh κάτι που εγείρει ανησυχίες στους χρήστες εφόσον αυτή δεν είναι αποσπώμενη ώστε να υπάρχει δυνατότητα αντικατάστασης – οι ελπίδες όλως στρέφονται στην παρουσία της εταιρείας στην Ν’εα Υόρκη μήπως και  βρει κάποιον τρόπο να τα συμμαζέψει κάπως- καθώς και τις προδιαγραφες που ήδη έχουμε δει, μνήμη RAM 4GB και διατίθεται σε 32, 64 και 128GB.

Αν παρόλα αυτά συνεχίζετε να θέλετε απελπισμένα ό,τι έχει κοπεί από το Note 5, η LG ακόμα περιλαμβάνει μια αποσπώμενη μπαταρία σε G4 και το νέο Moto X της Motorola θα προσφέρει υποστήριξη SD,  ενώ η Samsung έχει πλέον επίσημα απομακρυνθεί και από τα δύο αυτά χαρακτηριστικά.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS