ΑρχικήinetAndroid One: Smartphones των 50$ ετοιμάζει η Google

Android One: Smartphones των 50$ ετοιμάζει η Google

android-one

Το Android One είναι ένα σχέδιο της Google που εχει σαν στόχο να διαθέσει πολύ φθηνές Android σε αγορές που η αγοραστική δύναμη για τα νέα smartphones δεν είναι και τόσο υψηλή.

Στο πλαίσιο του νέου project, οι συνεργάτες της εταιρείας μαζί με τους OEMs να δημιουργήσουν smartphones με πολύ ανταγωνιστικές τιμές που θα τρέχουν με την κινητή πλατφόρμα του Android. Android One android one

Ο Διευθύνων σύμβουλος της Google για τη Νοτιοανατολική Ασία Rajan Anandan αναφέρει ότι η εταιρεία πρόκειται να παρουσιάσει ένα νέο σχέδιο για το Android One τις επόμενες βδομάδες, και αυτή τη φορά έχει σαν στόχο την δημιουργία smartphones που κοστίζουν 50 δολάρια. H διάθεση αυτών των συσκευών, μάλλον προσανατολίζεται για χώρες της Ασίας.

Η συγκεκριμένη τιμή θα κάνει το Android πολύ προσιτό σε αναδυόμενες αγορές, και τα φθηνά smartphones θα βοηθήσουν να πραγματοποιηθεί ο μεγάλος στόχος της Google που θέλει να αποκτήσει τα επόμενα δισεκατομμύρια χρήστες του Android.

Αν και η Google δεν κατασκευάζει τα hardware που θα χρησιμοποιηθούν στο project AndroidOne φαίνεται ότι έχει αναθέσει στους OEMs να καθορίσουν τα standards για να μπορέσουν να κυκλοφορήσουν συσκευές χαμηλού κόστους.

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=X7UPR9z3OV8″]

Ο Anandan ανέφερε στους Financial Times ότι, η Google είναι αρκετά «δεσμευμένη» στο project AndroidOne και ότι στις επόμενες εβδομάδες θα παρουσιαστούν οι νέες συσκευές χαμηλού κόστους.

 

Πηγή: secnews.gr

 

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS