ΑρχικήinetΤο διαδικτυακό κατάστημα της Apple ενοποιείται με την σελίδα Apple.com

Το διαδικτυακό κατάστημα της Apple ενοποιείται με την σελίδα Apple.com

Αυλαία τέλους για την ιστοσελίδα του διαδικτυακού  καταστήματος της Apple, Store.apple.com, η οποία σταματά την αυτόνομη λειτουργία της και συγχωνεύεται με την βασική ιστοσελίδα της εταιρείας, Apple.com.

Apple.com

Η Apple παρουσίασε πριν από λίγες ημέρες το νέο design της ιστοσελίδας της, με το ηλεκτρονικό της κατάστημα να συγχωνεύεται πλέον με τις σελίδες των προϊόντων, αντί να υπάρχει ένα ξεχωριστό “Store” section.

Η συγχώνευση των σελίδων των προϊόντων της Apple και του ηλεκτρονικού καταστήματος προσφέρει τώρα μια πιο σύγχρονη ιστοσελίδα, όμως η εύρεση των accessories έχει γίνει πιο περίπλοκη, καθώς εμφανίζονται ως υποκατηγορίες μέσα στις υποσελίδες που αφορούν τα κύρια προϊόντα, όπως iPhone, iPad, Apple Watch και οι χρήστες πρέπει να περιηγηθούν ανάμεσα σε μεγάλες εικόνες και να σκρολάρουν προκειμένου να εντοπίσουν αυτό που αναζητούν.

Μπορείτε να επισκεφτείτε το Apple.com για να εξερευνήσετε και εσείς την ανασχεδιασμένη ιστοσελίδα, η οποία συνδυάζει πληροφορίες για τα προϊόντα, μαζί με δράσεις ηλεκτρονικού εμπορίου. Επιπλέον ένα εικονίδιο έχει τοποθετηθεί στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης για να βλέπετε τι έχετε επιλέξει προς αγορά, πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Η Apple εξηγεί:

“Έχουμε επανασχεδιάσει το Apple.com γνωρίζοντας ότι οι πελάτες μας θέλουν να εξερευνήσουν, να πραγματοποιήσουν έρευνα και να ψωνίσουν στο ίδιο μέρος. Το νέο Apple.com λαμβάνει ότι καλύτερο από την υπάρχουσα ιστοσελίδα μας και το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, προσφέροντας στους πελάτες έναν απλό προορισμό για να μάθουν και να αγοράσουν, χωρίς να χρειάζεται να περιηγούνται σε δύο διαφορετικές τοποθεσίες. Έχουμε επίσης βελτιώσει αρκετά από τα χαρακτηριστικά της ιστοσελίδας για να κάνουμε τα ψώνια ευκολότερα από ποτέ για τους πελάτες μας”.

Ποιες είναι οι σκέψεις σας σχετικά με το νέο σχεδιασμό της σελίδας της Apple; Αφήστε τα σχόλιά σας παρακάτω.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS