ΑρχικήinetΤο «Χρόνια πολλά» πέθανε, και φταίει το Facebook

Το «Χρόνια πολλά» πέθανε, και φταίει το Facebook

 

facebookΕιδοποίηση του Facebook με SMS επιτρέπει στους χρήστες να «ευχηθούν» στα γενέθλια των φίλων του, πληκτρολογώντας απλώς τον χαρακτήρα «1»!

Ήδη οι γενέθλιες ευχές μέσω του δημοφιλούς δικτύου, ήταν κάπως υποτιμημένες ως η λιγότερη προσπάθεια που μπορούσε να κάνει κάποιος για να ευχηθεί. Τώρα, ιι γενέθλιες ευχές χάνουν κάθε νόημα εξαιτίας μιας υπηρεσίας που παρέχει το διασημότερο κοινωνικό δίκτυο στους χρήστες του. Αναρωτιέστε γιατί;

— Peter Knox (@peterknox)July 28, 2015

Friend shared a text from @Facebook where to say “Happy Birthday!” You just reply “1” – which is nuts. pic.twitter.com/8FrIBufsrY

Το νέο αυτό feature είναι μέρος της λειτουργίας ειδοποιήσεων μέσω SMS που παρέχει το κοινωνικό δίκτυο, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να αλληλεπιδρούν με το site μέσω γραπτών μηνυμάτων. Από προεπιλογή, το social network, θα σε ειδοποιεί αν λάβεις κάποιο μήνυμα, friend request, σχόλιο κτλ. Η τελευταία κατηγορία εδώ και καιρό περιλαμβάνει και τα γενέθλια, γεγονός που προκάλεσε ατελείωτες καταγγελίες, αλλά το τελευταίο έτος το network έχει προσθέσει και το insta-reply feature.

Η Guardian σχολιάζει επί του θέματος: «Τί προτείνουμε εμείς; Αν κάποιος προστάρει “Happy Birthday!” στο χρονολόγιό σας με αυτήν ακριβώς την μορφή και τα σημεία στίξης, καλύτερα να τον κάνετε unfriend. Ποτέ δεν ενδιαφέρθηκε για ‘σας έτσι κι αλλιώς.»

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS