ΑρχικήinetΕκτός των αποτελεσμάτων Google Search μένει το KickassTorrents

Εκτός των αποτελεσμάτων Google Search μένει το KickassTorrents

Εκτός των αποτελεσμάτων Google Search μένει το KickassTorrents – Η ομάδα του Kickass Torrents έχει παρατηρήσει περίεργη συμπεριφορά από την Google τους τελευταίους πέντε με έξι μήνες. Ο γνωστός torrent tracker ΚιckαssΤοrrents, δεν εμφανίζεται στα αποτελέσματα της μηχανής αναζήτησης της Google.

Η διεύθυνση της ιστοσελίδας [τον τελευταίο καιρό] ήταν kat.cr, αλλά στα αποτελέσματα εδώ και λίγες ημέρες με όρο αναζήτησης “KickassTorrents” ή “Kickass Torrents”, εμφανίζεται μεταξύ των πρώτων αποτελεσμάτων η σελίδα ΚιckαssΤοrrents.eu.

Πρόκειται για μία σελίδα-απάτη, καθώς δεν παρέχει torrents, αλλά προτρέπει τους επισκέπτες να κατεβάσουν το File_Downloader.exe, το οποίο φαίνεται να είναι malware.

Σύμφωνα με την ομάδα του [αυθεντικού] ΚιckαssΤοrrents[ΚΑΤ], η Google τιμωρεί το site για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, ενώ έχει παρατηρήσει περίεργη συμπεριφορά από την Google τους τελευταίους πέντε με έξι μήνες.

Προσοχή πρέπει να δώσουν οι χρήστες και να αγνοήσουν τη σελίδα KickassTorrents.eu και να επισκέπτονται το αυθεντικό KAT από τη διεύθυνση kat.cr.

Αποτελέσματα αναζήτησης με τον όρο ‘ΚιckαssΤοrrents’

Εκτός των αποτελεσμάτων Google Search μένει το KickassTorrents

πηγή: gr.pcmag.com/

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS