ΑρχικήinetFacegloria: Νέο social network με "Αμήν" αντί για Like!

Facegloria: Νέο social network με “Αμήν” αντί για Like!

facegloriaFacegloria, το νέο κοινωνικό δίκτυο απομίμηση του Facebook, το πρώτο social network για Χριστιανούς απ’ όπου, όπως δηλώνει το site σε μια σύντομη περιγραφή του, μπορείς να μοιραστείς αγάπη και χριστιανική σοφία!

Το κοινωνικό δίκτυο μετράει ήδη πάνω από 100.000 χρήστες και δημιουργήθηκε από ομάδα Καθολικών στη Βραζιλία και παρέχει φυσικά ελάχιστες δυνατότητες σε σχέση με τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα, ξεχωρίζει όμως ως το πρώτο και μοναδικό μέσο κοινωνικής δικτύωσης της χριστιανικής κοινότητας.

amen

Στο νέο network υπάρχουν πολλοί περιορισμοί όπως το όριο λέξεων στις 600 λέξεις, και αντί για Likes, οι χρήστες του μπορούν αν πατούν “Αμήν”! Προς το παρόν διατίθεται μόνο στα Πορτογαλικά όμως σύντομα ενδέχεται να μεταφρεστεί και σε άλλες γλώσσες και να κυκλοφορήσει και αντίστοιχο mobile application.

«Στα υπόλοιπα social media και ιδίως στο Facebook, συναντά κανείς πολύ βία και πορνογραφία. Έτσι σκεφτήκαμε να δημιουργήσουμε ένα μέσο όπου θα μπορούμε να μιλάμε για τον θεό, να μοιραζόμαστε την αγάπη μας γι’ αυτόν, να τον δοξάζουμε και να διαδίδουμε τον λόγο του» σημειώνει ο Atilla Barros, ο κύριος ιδρυτής του Facegloria.

Μαζί με τους 3 συνιδρυτές του site, ο Barros, στοχεύει στο να πρεσελκύσει ολοένα και περισσότερο κόσμο σ’ αυτό το, ομολογουμένως ιδιαίτερο κοινωνικό μέσο.

 

 

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS