ΑρχικήinetVenice: Το πρώτο BlackBerry με Android

Venice: Το πρώτο BlackBerry με Android

BlackBerryVenice: Το νέο προϊόν της BlackBerry, είναι το πρώτο smartphone της εταιρείας με λειτουργικό σύστημα Android.
To νέο κινητό ονομάζεται Venice, και σύμφωνα με φωτογραφίες που διέρρευσαν στο φως της δημοσιότητας, είναι ένα slider με συρόμενο πληκτρολόγιο και θα είναι διαθέσιμο μέσα από το δίκτυο πωλήσεων AT&T στις ΗΠΑ.

Στις φωτογραφίες που διέρρευσαν εμφανίζεται το νέο κινητό που έχει εμφανισιακά πολλά κοινά με το BlackBerry Passport. Η διαφορά είναι πως το νέο smartphone τρέχει λειτουργικό σύστημα Android.
Άλλες χαρακτηριστικά που φημολογείται πως θα διαθέτει το νέο smartphone είναι η οθόνη διαγωνίου 5,4 ιντσών, ανάλυση 1440×2560, εξαπύρηνο επεξεργαστή. Η οθόνη του Venice θα είναι μάλλον κυρτή και ενδέχεται να μοιάζει με αυτή του Galaxy S6 Edge και η μνήμη RAM θα διαθέτει χωρητικότητα 3GB και θα όσο για τις κάμερες θα διαθέτει ανάλυση 18megapixel για την πίσω κάμερα και 5megapixel για την μπροστινή.
Σύμφωνα με το Phone Arena, το Venice δεν θα είναι το πρώτο μοντέλο της διάσημης εταιρείας που θα τρέχει Android καθώς αναμένεται μέσα στον Αύγουστο να κυκλοφορήσει άλλο ένα μοντέλο με το όνομα Prague. Στο μοντέλο αυτό δεν θα υπάρχει πιθανότατα πληκτρολόγιο QWERTY αλλά οθόνη αφής όπως στο BlackBeryy Z3.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS