Αρχικήinet«How old do I look» Εφαρμογή αποκαλύπτει την ηλικία επωνύμων Ελλήνων!

«How old do I look» Εφαρμογή αποκαλύπτει την ηλικία επωνύμων Ελλήνων!

How old do I look - Konstantopoulou

Εδώ και λίγες μέρες η τρέλα του «How old do I look» -της εφαρμογής που «διαβάζει» σε μια φωτογραφία την ηλικία του εικονιζόμενου- έχει χτυπήσει και στην Ελλάδα.

Δοκιμάσαμε την εφαρμογή χρησιμοποιώντας πρόσφατες φωτογραφίες διάσημων προσώπων της ελληνικής ζωής και τα αποτελέσματα ήταν αρκετά εντυπωσιακά – ενώ δεν αποκλείεται να εκνευρίσουν κάποιους…

zoi_6

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, λοιπόν, στη φωτογραφία από τη σημερινή παρουσία της στη Βουλή στη συζήτηση για τις γερμανικές αποζημιώσεις είναι μόλις 18 ετών!

How old do I look - Tsipras - Lafazanis

Ο Αλέξης Τσίπρας ωριμάζει απότομα όταν βρίσκεται στο πλάι του Παναγιώτη Λαφαζάνη, αγγίζοντας τα 47 χρόνια, ενώ πλάι στη σκληρή Μέρκελ είναι μόλις 35 ετών.

tsiprasmerkel

Οι αγαπημένες κουμπάρες Αννα Βίσση και Χριστίνα Πολίτη φωτογραφίζονται χαμογελώντας και το How old I look συμπεραίνει ότι η τραγουδίστρια είναι δέκα χρόνια μικρότερη από τη δημοσιογράφο.

How old do I look - Vissi - Politi

Οσο για τους πολιτικούς αρχηγούς, ο Σταύρος Θεοδωράκης σπάει τα κοντέρ και αν και στη συγκεκριμένη φωτογραφία διακρίνονται έντονες ρυτίδες έκφρασης, εμφανίζεται μόλις 29 ετών.

stavros_10

Δείτε και τις υπόλοιπες φωτογραφίες με την «ετυμηγορία» του Ηow old do I look.

venizelos_25

samaras_46

german_oth

mega_5

karamanlis_5

venizelos_25

stai1

adonis_26

stai_6

Πηγή: iefimerida.gr

Nat BotPak
Nat BotPak
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS