ΑρχικήinetΤα Samsung S6 και S6 Edge έχουν προβλήματα RAM

Τα Samsung S6 και S6 Edge έχουν προβλήματα RAM

Ιδιοκτήτες των νέων smartphone της Samsung διαμαρτύρονται για ένα σφάλμα της μνήμης RAM που προκαλεί επανεκκινήσεις στις εφαρμογές κατά το multitasking.

Το γεγονός προκαλεί με την σειρά του, απώλεια δεδομένων στις εφαρμογές που τρέχουν στο παρασκήνιο.

Τα Samsung S6 και S6 Edge έχουν προβλήματα RAM

Ενώ οι συσκευές της Samsung S6 και S6 Edge έχουν 3GB DDR4 RΑΜ , το λογισμικό που ελέγχει τη διαχείριση της μνήμης φαίνεται να είναι πολύ επιθετικό, και κλείνει τις εφαρμογές του παρασκηνίου πρόωρα.

Χρήστες των συσκευών έχουν ανακαλύψει ότι η υπερβολική χρήση της μνήμης RΑΜ μπορεί να διορθωθεί κλείνοντας με το χέρι τις εφαρμογές που τρέχουν στο παρασκήνιο ή με την επανεκκίνηση της συσκευής.

Ωστόσο, αυτό δεν μπορεί να είναι η λύση για high end συσκευές όπως τις S6 και S6 Edge. Σύμφωνα με ένα μήνυμα που έχει αναρτηθεί στο Facebook από τη Samsung Mobile UK, μια ενημέρωση μπορεί να αντιμετωπίσει το πρόβλημα.

Είναι ενδιαφέρον, ότι στο changelog του Android 5.1.1 αναφέρεται ότι η «διαχείριση της RΑM έχει βελτιωθεί.» Ωστόσο, οι συσκευές S6 και S6 Edge τρέχουν με Android 5.0.2. Μάλλον ένα patch θα πρέπει να είναι αρκετό, αλλά πρώτα θα πρέπει να το κυκλοφορήσει η Samsung.

 

Πηγή: secnews.gr

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS