ΑρχικήinetΤο Facebook είναι down σε διάφορες χώρες

Το Facebook είναι down σε διάφορες χώρες

Το Facebook φαίνεται να έχει κάποια προβλήματα, καθώς χρήστες από διαφορετικές χώρες ανέφεραν ότι αντιμετώπισαν προβλήματα ή ότι δεν έχουν πρόσβαση στο site.

facebook

Πολλοί χρήστες δήλωσαν ότι δεν έχουν πρόσβαση στην ιστοσελίδα.

Ωστόσο, δεν έχει γίνει γνωστή η αιτία του προβλήματος και οι χρήστες αναρωτιούνται αν ο server είναι down ή αν είναι μη προσβάσιμος, εξαιτίας κάποιου δικτυακού προβλήματος, δεδομένου ότι δεν έχει ανακοινωθεί κάποια προγραμματισμένη συντήρηση.

Το DownDetector έγραψε σχετικά με αυτό το πρόβλημα, γνωστοποιώντας ότι το Facebοοk έχει θέματα από τις 03:40 π.μ. EDT. Οι περισσότεροι χρήστες έχουν αναφέρει ότι λαμβάνουν ένα μήνυμα λάθους όταν προσπαθούν να φορτώσουν το News Feed, ενώ άλλοι ισχυρίζονται ότι εμφανίζεται μαύρη οθόνη μετά τη σύνδεσή τους στο κοινωνικό δίκτυο.

Υπάρχουν ακόμη κάποιοι, οι οποίοι δήλωσαν ότι η διακοπή επηρεάζει προφανώς μόνο τους πελάτες της Vodafone, αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο μέχρι στιγμής καθώς καμία εταιρεία δεν έχει προβεί σε δηλώσεις, παρά τον σάλο που δημιουργήθηκε γύρω από το ζήτημα.

Οι χρήστες της Vodafone που κάλεσαν την εξυπηρέτηση πελατών για να μάθουν περισσότερα σχετικά με το θέμα, αναφέρουν ότι οι μηχανικοί έχουν επίγνωση του προβλήματος και ότι το ερευνούν.

Το #facebοοkdown είναι trend στο Twitter, με χρήστες από την Ιταλία, τη Σαουδική Αραβία, τη Νέα Ζηλανδία και την Αυστραλία να αναφέρουν ότι δεν έχουν πρόσβαση στο Facebook και ότι δεν είναι σε θέση να διεξάγουν τις καθημερινές τους δραστηριότητες, όπως την ενημέρωση της κατάστασής τους ή να παίξουν Candy Crush.

Μερικοί στράφηκαν στο Twitter για να εκφράσουν την απογοήτευσή τους για την όλη κατάσταση, απαιτώντας να επιλυθεί το ζήτημα το συντομότερο δυνατό.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS