Οι επιθέσεις phishing αυξάνονται. Η Microsoft στο στόχαστρο των hackers!
infosec

Οι επιθέσεις phishing αυξάνονται. Η Microsoft στο στόχαστρο των hackers!

Η Microsoft παραμένει στη κορυφή της λίστας των εταιρειών που επιλέγουν οι κακόβουλοι χρήστες να υποδυθούν όταν θέλουν να “ψαρέψουν”...
Read More
infosec

Bug στην εφαρμογή Google News χρησιμοποιεί μεγάλο όγκο των δεδομένων σας

Πριν από λίγο καιρό, η Google κυκλοφόρησε μία νέα εφαρμογή, με το όνομα Google News, η οποία αντικατέστησε τα Google...
Read More
infosec

Οι εφαρμογές σας παρακολουθούν ακόμα και μετά την απεγκατάστασή τους

Έχετε παρατηρήσει ότι διαφημίσεις για εφαρμογές που έχετε απεγκαταστήσει εδώ και καιρό εμφανίζονται ακόμα στη συσκευή σας; Μια πρόσφατη αναφορά...
Read More
infosec

Νέο bug στο iOS 12. Πώς το επιλύετε;

Στην αρχή, το iOS 12 φαινόταν να είναι ένα πιο πετυχημένο update από το iOS 11, αλλά όπως αποδεικνύεται, η...
Read More
infosec rapidalert

5η θέση για την Ελλάδα στο European Cyber Security Challenge 2018

Με μεγάλη επιτυχία επέστρεψε η Εθνική ομάδα που εκπροσώπησε τη χώρα μας στο μεγάλο πανευρωπαϊκό διαγωνισμό κυβερνοασφάλειας European Cyber Security...
Read More
Latest Posts

Οι επενδυτές της Zynga μπορεί να μηνύσουν τον δημιουργό του Farmville

Αγωγή για την Zynga, όπου περιουσίες έχουν βυθιστεί από την Αρχική Δημόσια Προσφορά του 2011.

Zynga lawsuit

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ένας δικαστής αποφάνθηκε ότι η Ζynga θα αντιμετωπίσει μια αναθεωρημένη μήνυση που βασίζεται σε ισχυρισμούς ότι εξαπάτησε επενδυτές, προσφέροντας ειδήσεις με υπερβολικό ζήλο σχετικά με το μέλλον της εταιρείας κατά τη διάρκεια της Αρχικής Δημόσιας Προσφοράς – Initial Public Offering (IPO). Οι επενδυτές ισχυρίζονται ότι η Zynga ήξερε ότι μια επερχόμενη αλλαγή πλατφόρμας στο Facebook θα μειώσει την ικανότητα της εταιρείας σε έσοδα, αλλά τα στελέχη απέκρυψαν την πληροφορία. Μετά από το επιτυχημένο IPO, η καταγγελία αναφέρει ότι τα στελέχη πούλησαν τις μετοχές τους πριν η τιμή της μετοχής καταρρεύσει.

Οι επενδυτές κατέθεσαν αγωγή τον Ιούλιο του 2012, λίγο αφότου οι μετοχές της Zynga υποχώρησαν στα $ 3 ανά μετοχή από την μέγιστη τιμή των 15,91 δολαρίων ανά μετοχή. Ο Επαρχιακός Δικαστής των ΗΠΑ, Jeffrey White, απέρριψε μια παλαιότερη έκδοση της αγωγής πριν από ένα χρόνο, αλλά έκρινε ότι η εταιρεία θα πρέπει να αντιμετωπίσει μια αναθεωρημένη καταγγελία από τους ίδιους τους επενδυτές.

Παρά το γεγονός ότι η Ζynga αρνείται τους ισχυρισμούς των επενδυτών, οι ενάγοντες ισχυρίζονται ότι έχουν τουλάχιστον έξι εμπιστευτικούς μάρτυρες οι οποίοι είχαν πρόσβαση σε καθημερινές εκθέσεις για εγγραφές πριν το IPO. Αυτοί οι μάρτυρες αναφέρουν ότι η εταιρεία ήταν σε παρακμή πριν από το IPO.

«Παρά το γεγονός ότι η εταιρεία μπορεί να έχει αναφέρει μεγάλες κρατήσεις μετά το γεγονός,» έγραψε ο Δικαστής White, «Ο ενάγων ισχυρίζεται ότι οι κρατήσεις μειώθηκαν σημαντικά κατά τη διάρκεια της περιόδου του Initial Public Offering και οι κατηγορούμενοι συνέχισαν να μεταφέρουν στο κοινό ότι οι εγγραφές ήταν ισχυρές».

Το 2012, η ​​Zynga έχασε τελικά πολλά δισεκατομμύρια δολάρια, εκατομμύρια των μηνιαίων μέσων χρηστών.

Η μετοχή της εταιρείας έκλεισε την Παρασκευή στα $ 2,77.

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *