ΑρχικήsecurityWebcast και αλλαγές στο PowerShell στο σεμινάριο SEC505 της SANS

Webcast και αλλαγές στο PowerShell στο σεμινάριο SEC505 της SANS

Συναρπαστικές αλλαγές στο σεμινάριο της SANS, Securing Windows (SEC505), στο πλαίσιο της προετοιμασίας του τέλους του Server 2003 και την επερχόμενη έκδοση των Windows 10 αυτό το καλοκαίρι.

SANS
Ο πλήρης τίτλος του σεμιναρίου SEC505 είναι τώρα “Securing Windows with PowerShell and the Critical Security Controls”. Μια εβδομάδα αφιερωμένη στην κατάρτιση για το PowerShell θα είναι πολύ κουραστική και ένα μάθημα για την ασφάλεια των Windows χωρίς PowerShell θα είναι ανεπαρκής, έτσι το SEC505 τώρα περιλαμβάνει εργαστήρια για το PowerShell καθ ‘όλη τη διάρκεια της εβδομάδας για απόκτηση hands-on εμπειρίας. Ο στόχος είναι εκμάθηση των critical security controls των Windows και του PowerShell scripting ταυτόχρονα. Δεν απαιτείται προηγούμενη εμπειρία Scripting.

Το πρώτο συνέδριο με το νέο διδακτικό υλικό θα είναι στο Σαν Ντιέγκο ξεκινώντας την 3η Μαΐου 2015.

Η SEC505 εβδομάδα αρχίζει με μια γεμάτη μέρα στο PowerShell scripting και έπειτα, για τις επόμενες πέντε ημέρες, θα συζητηθούν τα θέματα ασφαλείας των Windows σε τόσο γραφικό περιβάλλον και με PowerShell εργαλεία. Περίπου τα μισά από τα εργαστήρια είναι με γραφικά εργαλεία και τα άλλα μισά με PowerShell.

Σε ένα μεγάλο περιβάλλον, η εφαρμογή των κρίσιμων μέτρων ασφαλείας «με το χέρι» δεν είναι πραγματικά εφικτό και οι αυτοματισμοί είναι απαραίτητοι. Την ίδια στιγμή, δεν είναι επιθυμητή η αγορά ενός third-party ακριβού εργαλείου. Αλλά με το Group Policy και το PowerShell μαζί ένας εκπληκτικός αριθμός των εργασιών μπορεί να γίνει, και τα εργαλεία αυτά είναι ενσωματωμένα στα Windows δωρεάν.

Την 1η Απριλίου στις 13:00 ET, ο συγγραφέας του σεμιναρίου Securing Windows στη SANS, ο Jason Fossen, θα κάνει ένα webcast για το πώς να εφαρμοστούν τα Windows-related κρίσιμα controls, με ελάχιστο προϋπολογισμό, χρησιμοποιώντας το Group Policy και το PowerShell.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS